- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да скъсате по скайп?
Какво е да скъсате по скайп?Две години и нещо, връзка и накрая кво става......по скайп......направо![]()
!Но заеби живота е шибан!
Ами смешно е като начало късането по скайп..Човек, който ме е зарязал по този начин, мога само да му се изплюя отгоре..
2 годиниОх това наистина е много подло... И направо жестоко от негова/нейна страна... Поне имаше ли основателна причина?
ако причина за такова нещо е 4 минутен спор по скайп нз....
и накрая подигравателно ми изсипаха "може някой път да излезем да пием по кафе"![]()
е няма да стане
Искаш да кажеш,че до сега всичко в отношенията ви е било перфектно,не сте имали никога никакви проблеми...?И след един малък спор,тя ти е казала край?
A qui
перфектно нз дали е точната дума..имали сме малки спорове, но след това се оправяха нещата,а сега ми го сервираха по тъпия скайп....за какъв ме мисли тя????
Брутално!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тъпо.
Накажи кучката с безразличие.
И мен са ме късали по скайп, но връзката беше месец, а аз бях хлътнала.
Както и да е.
Наистина е брутално. :О
Баси, не може в очите да те зареже, а и за такава глупава причина... лигла..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Уникално тъпо, да не говорим, че тва не е месец-два... а две години... просто по-глупав начин няма![]()
nicolepcd
Тъпо е и да ти предложат по skype, и да те отрежат там!
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Уффф...тъпо ее...ама като се сетя,че преди половин година стана съсщота ... само от един спор продължил 5 мин.... и беше края на връзката с момчето което наистина обичах...
![]()
![]()
Лаиф съкс..Какво е решението? (почвай с вените)Първоначално написано от theend
Много шоклад!![]()
Много кофти работа е да не виждаш реакциите на другия, кофти е да не знаеш какво чуства и да не виждаш очите му/й коагто ти го казва... Тъпа работа е
апф.. това е върха на простотията.. и на мен ми се случи след 6 месечна почти перфектна връзка хах.. ноо както и да е
най-тъпото в ситуацията е, че даже той/тя няма минимално уважение след по-дълготрайна връзка
ееей и животът не е гаден! това, че поредния/ата си е бил/а шута от живота ти... голяма работа.. вдигаш глава и продължаваш!
Pendulum - Blood sugar (music)~
тъпа раота ........ама е един от най лесните начини просто
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
прав си живота е шибан, мен ме разкарват по скаип по няколко пъти в месецаПървоначално написано от theend
![]()
Старата любов ръжда хващала
тва си е направо ебавка!
Пфф, само може да й се изсмееш на тъпата постъпкаСкайп, телефон... тва е страшна простотия
![]()
еlsy![]()
Еми детска му работа..по скайп,адски тъпо..това говори за човека само че няма смелост да се изправи срещу теб и да ти каже това което наистина мисли в очите ти!значи този който го е направил не струва![]()
случвало ми се е и е много тъпо,но какво да се прави като повечето хора се страхуват от контакта с очите,аз лично се старая важните разговори да ги провеждам лице в лице,колкото и да не му се иска на новияПървоначално написано от theend
![]()