.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Какво е да скъсате по скайп?

Какво е да скъсате по скайп?Две години и нещо, връзка и накрая кво става......по скайп......направо !Но заеби живота е шибан!

Ами смешно е като начало късането по скайп..Човек, който ме е зарязал по този начин, мога само да му се изплюя отгоре..

tova e ne6to t1pooooooo

Град
    Paradise
    2 години Ох това наистина е много подло... И направо жестоко от негова/нейна страна... Поне имаше ли основателна причина?

ако причина за такова нещо е 4 минутен спор по скайп нз....

и накрая подигравателно ми изсипаха "може някой път да излезем да пием по кафе" е няма да стане

Искаш да кажеш,че до сега всичко в отношенията ви е било перфектно,не сте имали никога никакви проблеми...?И след един малък спор,тя ти е казала край?
    A qui

перфектно нз дали е точната дума..имали сме малки спорове, но след това се оправяха нещата,а сега ми го сервираха по тъпия скайп....за какъв ме мисли тя????

Брутално!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Тъпо.
    Накажи кучката с безразличие.
    И мен са ме късали по скайп, но връзката беше месец, а аз бях хлътнала.
    Както и да е.
    Наистина е брутално. :О
    Баси, не може в очите да те зареже, а и за такава глупава причина... лигла..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

адски тъпо е

Супер фен
    Уникално тъпо, да не говорим, че тва не е месец-два... а две години... просто по-глупав начин няма
    nicolepcd

Тъпо е и да ти предложат по skype, и да те отрежат там!
    "Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...

Уффф...тъпо ее... ама като се сетя,че преди половин година стана съсщота ... само от един спор продължил 5 мин.... и беше края на връзката с момчето което наистина обичах...

Град
    somewhere over the rainbow

Re: Какво е да скъсате по скайп?

Цитирай Първоначално написано от theend
    Какво е да скъсате по скайп?Две години и нещо, връзка и накрая кво става......по скайп......направо !Но заеби живота е шибан!
    Лаиф съкс..Какво е решението? (почвай с вените)
    Много шоклад!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Много кофти работа е да не виждаш реакциите на другия, кофти е да не знаеш какво чуства и да не виждаш очите му/й коагто ти го казва... Тъпа работа е

Град
    BapHa
    апф.. това е върха на простотията.. и на мен ми се случи след 6 месечна почти перфектна връзка хах.. ноо както и да е
    най-тъпото в ситуацията е, че даже той/тя няма минимално уважение след по-дълготрайна връзка
    ееей и животът не е гаден! това, че поредния/ата си е бил/а шута от живота ти... голяма работа.. вдигаш глава и продължаваш!
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Адски тъпо е.
    Stay up all night with the stars *

Град
    sofiqqq
    тъпа раота ........ама е един от най лесните начини просто
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

прав си живота е шибан, мен ме разкарват по скаип по няколко пъти в месеца
    Старата любов ръжда хващала

тва си е направо ебавка!

Град
    Враца
    Пфф, само може да й се изсмееш на тъпата постъпка Скайп, телефон... тва е страшна простотия
    еlsy

Еми детска му работа..по скайп,адски тъпо..това говори за човека само че няма смелост да се изправи срещу теб и да ти каже това което наистина мисли в очите ти!значи този който го е направил не струва

случвало ми се е и е много тъпо,но какво да се прави като повечето хора се страхуват от контакта с очите,аз лично се старая важните разговори да ги провеждам лице в лице,колкото и да не му се иска на новия

Супер фен
    Или няма смелост да те зареже на живо и така й е по-лесно.Или пък просто си е търсела причина,за да скъсате и само е чакала удобен момент.Не се занимавай с нея.Бъди безразличен....сама ще те потърси и ще иска да се оправите!
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си