- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да скъсате по скайп?
Мен също са ме късали по скайп.![]()
![]()
![]()
Явно не му е стигнала смелостта да ти го каже в очите, кавал..
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Пълна тъпотия е наистина!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Супер тъпо парче е тая кучка майна.Не си струва да се занимаваш повече с нея![]()
Уф, сетих се така за един, който скъса с мен по скайп. Според мен е глупаво да нямаш смелостта да кажеш на човека в очите, затова и не заслужава капчица внимание.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
за късането и тръгването по скайп или с смс-и мога да кажа само едно-детски историикогато един човек скъса с теб по скайп това може да ти говорори само че не си е заслужавал след като дори няма смелоста да ти го каже в очите
![]()
подло е да скъсаш по скайпа-трябва да го направиш очи в очи лично
Поне и на кафе са те поканили....а аз 7 пъти я търсих без отговор и най-накрая написа "съжелявам но всичко приключи"Първоначално написано от theend
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ужасно е тъпо да скъсаш (някой да те скъса) по скайпа. НО ! - това не е най-лошият вариант. След като 2 години ходих с едно момче един ден то просто спря да се обажда. Блокира ме по скайпа и съответно всичко приключи - това показва невероятно неуважение или разочарование. При теб не знам кое от двете е, но все пак каквото и да е било заслужаваш да те погледне в очите и да ти каже как стоят нещата.
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
оо наистина е ужасно гадно.. преживявала съм го и ти става много кофти .. работата е там че човекът прото бяга от истината за него е най-лесно по скапа - съсаме и готово.. това се използва от слабите хора .. как може да го направиш?? отвратително е и то на 2 годишна връзкаавместо да ти обясни очи в очи то.. пфф мани мани
ама какво да се прави.. такъв е животът
+1Първоначално написано от elsy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Предполагам,че внуците ни ще правят секс по скаип с кибер-оргазми и в резултат на това ще имат кибер-бебета.![]()
Точно!!Първоначално написано от jghgh
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Обърнах страницата вече ,а какво става след това (сега).........тя пак иска да сме заедно...момичето което преди дни ме за*ба по скайпа......нз направо кво да мисля!![]()
2 пъти така ме зарязаха.. голяма е идиотщина тва,ама явно,че не им стиска да ми го кажат в очите.. както каза една мацка наказвай с безрасличие![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
имали друг живот?
![]()
Еми глупаво, но е по-добре от колкото с смс!Или пък един ден да видиш половинката си направо с друг/а...Според мен има доста минуси ,но пък хем пак можеш да попиташ "Защо искаш да скъсаме?", хем имаш запечатано всичко и после,ако този който къса с теб се опита да отрече нещо го имаш написано...Но все пак е гадничко![]()
Според мен не е проявила грам уважение към теб.
На мен ми се е случвало веднъж, ама с въпросния господин "ходихме" само месец и половина ... но пак краткотрайната ни "връзка" не го оправдаваше да скъса с мен по скайп по най-тъпия начин !!
![]()
![]()
![]()
ужасно е ..мен той ме заряза по скайп след 8 месеца връзка..просто край ей така..
Според мен тва е мноо тъпо да скъса някой с теб по Skype..
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Ти ще кажеш какво е.
мии да скъсаш по скайп е по-лесно, отколкото на живо.. също така е няк`си пренебрегващо![]()
daje mnooogo tapo za da go napravish trqbva da imash minimalno 4yvstvo za smelost pone az taka mislq i ne bih go naprailaПървоначално написано от silence93
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!