- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще гледате ли сериала "Prison break"
Здравейте! Тази анкета е правя с цел да се разбере колко хора харесват сериала "prison break" колко от тези хора са го гледали и колко искат да го гледат. И да се прекратят споровете за това дали сериала е хубав или не.
Разбира се, че няма да го гледам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Досега не ми е попадал по-добър сериал!
Но, честно - трябваше да го спрат след 2-ри сезон!Ще го бозират, а не си струва.
Гледам го, да!![]()
ще го гледам и още какдаже стоя по нощите да го гледам по фокс когато го дават, не ми се случва често де, но все пак
![]()
много ми харесва филмчето, но и аз се притеснявам дали няма да го развалят с този 3-ти сезон. въпреки че четох че ще го докарат до 6![]()
абе и да го развалят актьорите са мн добри и ще продължа да го гледам![]()
![]()
само дано наистина не са убили Сара, че ще е мн жалко![]()
be a good boy!!!
ох, стига с тия глупости за 6-ти сезон....с т.нар. "шоута" в Щатите не се действа така...след всеки телевизионен сезон се гледа рейтинга и отзивите на зрителите...и тогава се решава кои шоута да бъдат свалени, за да се разчисти място за нови такива...Първоначално написано от just_a_girl_z
Сара засега е жива(4 епизод)![]()
а ако не е тайна от каде го знаеш това![]()
защото до колкото аз знам сега дават 3 сезон, пък другото се пази горе-долу в тайна.
пък за 6-те сезона 6те ти кажа, че и за lost така си мислех, ама в крайна сметка май до там ще ги докарат.![]()
be a good boy!!!
Откъде го знам ли?В момента текат снимките на 3-ти сезон.Интересувала съм се, научила съм, не е много трудно, отваряш страницата на Фокс и четеш.Първоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Гледал съм 1-2 епизода, но филма не ми хареса. Няма да го гледам.
Няма отговор Несъм го гледал и не смятам да го гледам
Иначе серияла е пълна простотия (като изгубени) се бягат от тоя затвор и се пак са вътре
Impossible is nothing
Аз пък разбрах че щели да са 7 сезона![]()
![]()
нз от къде го измислиха това защото ми се струва много тъпо според мен е добре че има 3 сезон, но дотам защото ако наистина има 6-7 сезон то ще се разказва за едни и същи брътвежи а ако се добавят нови сериала става сапунка.
не съм го гледала и нямам такова намерение само дето няма такъв отговор![]()
мне, смятам да пропусна ..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
+ нямам време за ТВ, пък и не се разбирам много с телевизията.Първоначално написано от `Death`Whore``
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ти си от малкото хора,които са почнали и не им е харесал..обикновенно щом изгледаш няколко епизода после не може да спреш да го гледашПървоначално написано от xaxo_xixi
поне с повечето хора е така,но всеки си има вкус
![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Много ясно , че ще го гледам . Обожавам "бягство от затвора " пък и как ще пропусна да видя основа във деиствие Уентуърт Милър.
Нито знам какъв е филма, нито кога ще го дават, а и не ми пука!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ще го гледам,много ясно...Този филм е един от най-яките,които са правени някога...А и Уент е много готин...Но не затова го гледам де...както каза Za_Neq,започнеш ли да гледаш,няма спиране!!!
![]()
ох, ама съм зле....Сара я убиха...както и да е![]()
абе не трябваше ли вчера да излезне 5-тия епизод от третия сезон ?![]()
Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...
Не съм го гледала и няма и да го направя.
Some things are better left unsaid!
Тоя сериал е некф бавен
Д-р Хаус по-радва![]()
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
на 22Първоначално написано от Za_Neq
![]()
ее жалко,че няма да има тая седмица..нищо дотогава ще гледам 4400![]()