- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да изглеждам по-ниска?
Най-хубавите неща са в най-малки опаковки. Изяще се.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Гледам тука сте са събрали само разбирачи ..особено това за карираните дрехи (я са облечи ти в широки и карирани дрехи и да видиш как ще те преберат в Централния Софийски З. ) а сега по проблема - ако искаш да изглеждаш не толкова висока се обличай в светли цветове , за предпочитане е бяло. Бялото разсейва зрителното поле ( както обеците с камъни правят големите уши по- малки)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
grumni se we tupak..!!! razbiram te mila az sm na 13 ii sm 1.75 nqkude i mi e konfuzno ne moga da ti pomogna 6toto iaz imam su6tiq problemПървоначално написано от pezataa
![]()
![]()
;( ;( ;(
Високи мадами Рууууулзззз! Завиждайте лилипути![]()
![]()
Down On The Farm!!!
WTF???Първоначално написано от Sensuality
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ъх, когато бях малка (визирам 13-14) ходех с карирани дрехи, не са ме прибирали никъдеПървоначално написано от mynichka
![]()
axlbaby, а ти на приятелките си ще викаш лилипути! Деба комплексарите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от schrei
Ооо и аз съм толкова-165-6 и дори се чувствам много висока,но това,е защото повечето ми фр са по-нисички предполагам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Абе какво ви пука колко сте високи![]()
Аз като съм над 1,80 какво да кажа ?![]()
И да не е спам:
Забелязала съм, че като се облека с прилепнали дънки или панталони и широки тениски изглеждам по-ниска![]()
ами аз съм 1.62 някъде хихи и си се харесвам толкова високанапример приятеля ми е мноого висок и аз съм му до под рамото
и е много сладко
![]()
ааа иначе нося токчета заради него
обаче няма нищо лошо да си висока , за тфа бъди такава каквато си ... не ти трябват дрехи и обувки които да те правят ниска ...
![]()
By : mimSi ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
абе хора вие нормални ли сте как с черни дрехи ще се изглежда по нискааз съм 1.68-9 ходя с прави обувкии защото така ми е по удобно и с почти впити дънки и малко по дълги блузчици
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз съм някакво малко същество.
Пролетта ставам на 17, а съм едва 1б3...това не е нормално/мама 172.тати 180/, брат ми дето няма още навършени 10 години е 145 и аз някакво невзрачно...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе кой квото няма.. Ниските искат да са високи, високите искат да са ниски.. Луда работаАз съм ниска. Нося токчета, щото.. Не знам и аз що, така съм свикнала, изглеждам по - елегантно. Но и да, за да изглеждам по - висока. И все пак си се харесвам такава. Това ми е най - малкия проблем
. А ти според мен, не трябва да се притесняваш от това, че си висока, напротив. Защо манекенките ги избират високи и с дълги крака?
Пробвай в тоя бизнес, може и да имаш успех
Абе мисълта ми е, че това е хубаво нещо да си висок. Е, сега, да не си 1.90 седнала, ама предполагам, че не си
Та все пак, и аз ще дам съвет - с широки панталони оптически ще изглеждаш по - ниска. С тея шалвари и потури сега, дето са модерни..
Иначе и с онези панталони с високата талия, дето миналата година излязоха ( ако ти харесват, де, щото на малко хора им харесват ).
Вие пък какво се оплаквате!Аз със моите 1,58 какво да кажа.. хахах... (но пък вижте, "малките неща правят живота ви по-приятен"
) Хаха
По темата: подкрепям мнението за впитите панталони и по-дългите блузки![]()
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
Аз съм около 170см и си се имам за доста висока.![]()
ИДЕАЛНО Е. КАК МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ДА СТЕ НИСКИ?!
aa tva me e tolkova vqnroПървоначално написано от i hate you but i love you
![]()
Да бе изобщо...Първоначално написано от style08
![]()
1. дупе
2. гърди
3. крака
4. талия, корем
що да се имаш за висока беПървоначално написано от Pliok0019
![]()
тва е идеалниа ръст попринцип
+1Първоначално написано от Pliok0019
поне при мен е така![]()
Ти си комплексарка!Първоначално написано от mysterious93
Иначе по темата - аз съм 1.76, на 14 съм и изобщо не ми пречи ;]] не виждам какъв е проблема.. изобщо не се притеснявай!
Първоначално написано от stop`looking`at`me
Напълно подкрепям! Аз съм 177 и също ходя с високи обувки.. Защо според теб манекенките и моделите са високи? Това да имаш комплекс от нещо толкова хубаво е направо смешно.
А до тия мнение, в които те съветват да ходиш с черни дрехи... хахаха черното смалява, но не смалява височина, а ширина![]()
По-широки дрехи си мисля, че биха те направили по-ниска. Но и много зависи от структурата на тялото ти. Btw искам да попитам защо мислите, че ниска е еквивалентно на късокрака? Пропорциите не зависят от височината?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Az nyaam nikakvi problemi , viso4inata e ne6ty krasivo kolkoto po vsiok tolkova po dobre![]()
![]()
az sma visoka 1.76 sa6ty i nosya danki i teniski , ama nlis am pluvkinya i atletka miue hubavo tyaloto i nyamam kak da prikriya mn viso4inata
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?