.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Най-хубавите неща са в най-малки опаковки. Изяще се.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Мега фен Аватара на mynichka
    Гледам тука сте са събрали само разбирачи ..особено това за карираните дрехи (я са облечи ти в широки и карирани дрехи и да видиш как ще те преберат в Централния Софийски З. ) а сега по проблема - ако искаш да изглеждаш не толкова висока се обличай в светли цветове , за предпочитане е бяло. Бялото разсейва зрителното поле ( както обеците с камъни правят големите уши по- малки)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Маркучи
    grumni se we tupak..!!! razbiram te mila az sm na 13 ii sm 1.75 nqkude i mi e konfuzno ne moga da ti pomogna 6toto iaz imam su6tiq problem ;( ;( ;(

Град
    Софийско поле
    Високи мадами Рууууулзззз! Завиждайте лилипути
    Down On The Farm!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Защо искаш да изглеждаш по ниска?
    WTF???

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Гледам тука сте са събрали само разбирачи ..особено това за карираните дрехи (я са облечи ти в широки и карирани дрехи и да видиш как ще те преберат в Централния Софийски З. ) а сега по проблема - ако искаш да изглеждаш не толкова висока се обличай в светли цветове , за предпочитане е бяло. Бялото разсейва зрителното поле ( както обеците с камъни правят големите уши по- малки)
    Ъх, когато бях малка (визирам 13-14) ходех с карирани дрехи, не са ме прибирали никъде
    axlbaby, а ти на приятелките си ще викаш лилипути! Деба комплексарите...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Софийско поле
    Ахам ахам
    Down On The Farm!!!

Изкопай дупка и стой в нея.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от schrei
    По-тъмни дрехи...
    Ама комплексирам се като чета колко сте високи повечето Аз съм на 14 и съм 1,65 Ако не порасна повече след някой друга година ще пускам тема "Как да изглеждам висока"

Ооо и аз съм толкова-165-6 и дори се чувствам много висока,но това,е защото повечето ми фр са по-нисички предполагам .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Абе какво ви пука колко сте високи
    Аз като съм над 1,80 какво да кажа ?

И да не е спам:
    Забелязала съм, че като се облека с прилепнали дънки или панталони и широки тениски изглеждам по-ниска

ами аз съм 1.62 някъде хихи и си се харесвам толкова висока например приятеля ми е мноого висок и аз съм му до под рамото и е много сладко ааа иначе нося токчета заради него обаче няма нищо лошо да си висока , за тфа бъди такава каквато си ... не ти трябват дрехи и обувки които да те правят ниска ...

By : mimSi ...
    Make Some Noise ... ;]]]

абе хора вие нормални ли сте как с черни дрехи ще се изглежда по ниска аз съм 1.68-9 ходя с прави обувкии защото така ми е по удобно и с почти впити дънки и малко по дълги блузчици
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз съм някакво малко същество.
    Пролетта ставам на 17, а съм едва 1б3...това не е нормално/мама 172.тати 180/, брат ми дето няма още навършени 10 години е 145 и аз някакво невзрачно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Карнобат
    аз искам да съм поне 1 и 73 а съм само 1 и 69

Абе кой квото няма.. Ниските искат да са високи, високите искат да са ниски.. Луда работа Аз съм ниска. Нося токчета, щото.. Не знам и аз що, така съм свикнала, изглеждам по - елегантно. Но и да, за да изглеждам по - висока. И все пак си се харесвам такава. Това ми е най - малкия проблем . А ти според мен, не трябва да се притесняваш от това, че си висока, напротив. Защо манекенките ги избират високи и с дълги крака? Пробвай в тоя бизнес, може и да имаш успех Абе мисълта ми е, че това е хубаво нещо да си висок. Е, сега, да не си 1.90 седнала, ама предполагам, че не си Та все пак, и аз ще дам съвет - с широки панталони оптически ще изглеждаш по - ниска. С тея шалвари и потури сега, дето са модерни.. Иначе и с онези панталони с високата талия, дето миналата година излязоха ( ако ти харесват, де, щото на малко хора им харесват ).

Вие пък какво се оплаквате! Аз със моите 1,58 какво да кажа.. хахах... (но пък вижте, "малките неща правят живота ви по-приятен" ) Хаха

По темата: подкрепям мнението за впитите панталони и по-дългите блузки
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм около 170см и си се имам за доста висока.

ИДЕАЛНО Е. КАК МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ДА СТЕ НИСКИ?!

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    А и повечето момчета си падат по дълги крака \/ :P
    aa tva me e tolkova vqnro

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от style08
    Да бе изобщо...

1. дупе
    2. гърди
    3. крака
    4. талия, корем

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Аз съм около 170см и си се имам за доста висока.

ИДЕАЛНО Е. КАК МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ДА СТЕ НИСКИ?!
    що да се имаш за висока бе тва е идеалниа ръст попринцип

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от style08
    Да бе изобщо...

1. дупе
    2. гърди
    3. крака
    4. талия, корем
    +1
    поне при мен е така

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
    Въъъъъъъъъъъъъъй въъъъъъъъъй въъъъъъъъъй Ти знаеш ли колко нисички момичета искат да са високи като теб?!
    Аз съм 177 и нямам никакви оплаквания.. много по-добре е да си висока от колкото няква късокрака.. НЕ ВИ РАЗБИРАМ ХОРА

Дамм и аз съм съгласна с теб =D> Познавам много момичета които изкат да са високи,носят токчета само и само да са по-високи и повечето ми съученички за да ме настигнат.И аз съм много висока на 13 съм и съм 170
    P.S.
    кво значи "няква късокрака" ти много ли си добре?не може всички да сме високи не ние сме си го избирали че да ходиш и да обиждаш!

Другата с голямото самочувствие дето си мисли че сички носят токчета зЗА ДА СА КАТО НЕЯ(да..то друга причина едва ли има..) откъде реши че момчетата ви харесвта повече?стига сте се заблождавали!ВСяко момче харесва различни момичета за някои е божествено да има някоя с дълги крака,а за други сте като кобили..не си мислете че всички ви харесват!И да носим токчета за да сме по високи ,а и някак си придава елегантност..по красиво е..и изглежда съученичките ти са много зле щом НОСЯТ ТОКЧЕТА САМО ЗА ДА БЪДАТ КАТО ТЕБ
    Ти си комплексарка!
    Иначе по темата - аз съм 1.76, на 14 съм и изобщо не ми пречи ;]] не виждам какъв е проблема.. изобщо не се притеснявай!

Град
    La vILLe dE tEs iLLuSiOnS
    Цитирай Първоначално написано от stop`looking`at`me
    аз съм 178 и почти винаги нося висок ток обувки... особено сега през зимата всичките ми ботуши са страшно високи. За мен не е проблем, за приятелите ми не е проблем и определно не ми е минус и получавам много комплименти от момчета/мъже и разбира се злобни и завистливи коментари от ниски и комплексирани госпожици които са две глави по-ниски от мен и аз съм им виновна. Не разрешавай на такива да ти подронват самочувствието. Пък и как може да искаш да си по-ниска? та така по-трудно ще се отличаваш от другите... по-високите момичета най-бързо се забелязват.

Напълно подкрепям! Аз съм 177 и също ходя с високи обувки.. Защо според теб манекенките и моделите са високи? Това да имаш комплекс от нещо толкова хубаво е направо смешно.

А до тия мнение, в които те съветват да ходиш с черни дрехи... хахаха черното смалява, но не смалява височина, а ширина

По-широки дрехи си мисля, че биха те направили по-ниска. Но и много зависи от структурата на тялото ти. Btw искам да попитам защо мислите, че ниска е еквивалентно на късокрака? Пропорциите не зависят от височината?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    yambol

fff

Az nyaam nikakvi problemi , viso4inata e ne6ty krasivo kolkoto po vsiok tolkova po dobre az sma visoka 1.76 sa6ty i nosya danki i teniski , ama nlis am pluvkinya i atletka miue hubavo tyaloto i nyamam kak da prikriya mn viso4inata
    Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си