- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да изглеждам по-ниска?
ми аз съм 173 на 14 и за мен това си е перфектно.В никакъв случай не бих искала да изфлеждам късокрака.На доста хора не им пречи,ама на мене ми се струва мн грозно.А иначе е ясно,че това дали си късокрак или не не зависи от височината.
И аз съм така. 175 съм и за нищо на света не бих си дала височинатаа.Първоначално написано от nSty
Също нося високи обувки, въобще не ми пречи, че приятелките ми са 2 глави под мен
![]()
. Доволна съм си.
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Хах аз също съм доста висока. На 15 години 1.80Е кво ке направя. Така ме е създал Бог. Най-добрите ми приятелки са по 1.58 високи
. През лятото като се облека с къси панталонки, хубави сандали и потниче, вързана коса и очила
всички момчета се обръщат след мен и им става хубаво
ама аз попринцип искам да съм 1.70 .. за мен това е идеалната височина за момиче :P Но който каквото няма това иска.. някой си мислят че 1.70 са високи, други па мислят че са ниски ... човек не знае какво иска. Както е създаден така ще си остане.. никой не можеш да съдиш че е по-нисък или по-висок, че е мъркуч,пръчка или джудже, джобен ..
аз съм 167см![]()
може да изглеждаш по ниска като не носиш високи обувки![]()
...
Не трябва да се притеснявате за това че сте високи.Четох ,че по-високите момичета са много привлекателни.Сега са на мода хората над 1.65.
За моята възраст съм си висока и се радвам с това..!![]()
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~
Нямам нищо против ниските,даже им завиждам,че са ниски ,но чувате ли се какви глупусти говорите ???! Като едно момиче е ниско и краката й са дълги,ще е ба*ти и кривата....с късо тяло,супер дребното,няква малка глава като топче и дълги крака...как става тоя номер ?! Просто ще е смешно.Лично аз досега не съм видяла ниско момиче с дълги крака,едва ли и съществува таковаПървоначално написано от Escarina
Мозъци...
Ако не знаете дължината на краката,отговаря на дължината на тялото.Тогава бихте ли ми обяснили,ако едно момиче е 1 и 60,как краката й ще са по дълги от тялото ? 1 метър крака и 60 см тяло лиТва ще си е жива подигравка на природата ако питате мен...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Хайде, ще ти обясня, за да спреш да се правиш на знаеща и да разсмиваш всички.Първоначално написано от SlowDownBaby
Въпрос на пропорции на тялото е. Може горната част на тялото ти е да е по-дълга от краката (отвратително грозно е и най-често срещано), може да са по равно (малко вероятно) или да е по-къса от краката - което за мен е най-красивата комбинация.
Може да го приемете за фукане, но... Всъщност хич не ми пука. При мен пропорцията е точно такава. Факт е.
1.68-9 съм. Кракът ми е 1 метърИ да ти кажа, никой не ми е обяснявал как тялото ми е подигравка с природата.
![]()
Относно спора. Ниските са сладички, но не ми харесват толкова. Високите пък... Някакси не ме кефи идеята да имам приятел, който е по-нисък от мен, което може да се случи, ако съм някви 1.75-80.
1.70 е идеална височина за мен.![]()
[/quote] Хайде, ще ти обясня, за да спреш да се правиш на знаеща и да разсмиваш всички. Въпрос на пропорции на тялото е. Може горната част на тялото ти е да е по-дълга от краката (отвратително грозно е и най-често срещано), може да са по равно (малко вероятно) или да е по-къса от краката - което за мен е най-красивата комбинация. [/quote]
Да попитам горната част на тялото включва ли и главата или само от края на краката до вратът![]()
Такива МАРКУЧИ виждаш по телевизията във вид на манекeнки беее (за prezataa). Няма модел по 1.72Първоначално написано от viksun
за Viksun - и аз съм почти на 14 и съм 1.75. Много сме си готини :P
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Хаха като гледам май само на теб ти е смешно ама айдеХайде, ще ти обясня, за да спреш да се правиш на знаеща и да разсмиваш всички.и по леко с коментарите "умнице"...
И да - 1,76 съм,имам си приятел и е по висок от мен ПРЕДСТАВИ СИ .Високите пък... Някакси не ме кефи идеята да имам приятел, който е по-нисък от мен, което може да се случи, ако съм някви 1.75-80.
И не знам до колко четеш,но казах,че харесвам ниски момичета,но не и такива като теб (явно,не знам до колко казваш истината)...Но тва да си толкова несиметричен,просто не мога да си го обясня...............
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Какъв е тоя тъпия спор който водите бе ... Нито е хубаво да си кон, нито да си трол ...
МЪЖЕТЕ ХАРЕСВАТ КРАСИВИ КРАКА ... Ако си някоя с двуметрови шишкави крака едва ли ще те харесат .... Но същевременно може да си ниска, но със слаби, стройни крака.. и лесно да приковаваш погледите на мъжете с тях
Късите, красиви крака винаги могат да се издължат визуално ...
Аз съм 163 ... и облечена по правилния начин и с правилните обувки, често получавам комплименти за краката си
Момичето не пита дали е по-яко с къси или с дълги крака !