Цитирай Първоначално написано от bonbonkata011
Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
Въъъъъъъъъъъъъъй въъъъъъъъъй въъъъъъъъъй Ти знаеш ли колко нисички момичета искат да са високи като теб?!
Аз съм 177 и нямам никакви оплаквания.. много по-добре е да си висока от колкото няква късокрака.. НЕ ВИ РАЗБИРАМ ХОРА

Дамм и аз съм съгласна с теб =D> Познавам много момичета които изкат да са високи,носят токчета само и само да са по-високи и повечето ми съученички за да ме настигнат.И аз съм много висока на 13 съм и съм 170
P.S.
А и повечето момчета си падат по дълги крака \/ :P
кво значи "няква късокрака" ти много ли си добре?не може всички да сме високи не ние сме си го избирали че да ходиш и да обиждаш!

Другата с голямото самочувствие дето си мисли че сички носят токчета зЗА ДА СА КАТО НЕЯ(да..то друга причина едва ли има..) откъде реши че момчетата ви харесвта повече?стига сте се заблождавали!ВСяко момче харесва различни момичета за някои е божествено да има някоя с дълги крака,а за други сте като кобили..не си мислете че всички ви харесват!И да носим токчета за да сме по високи ,а и някак си придава елегантност..по красиво е..и изглежда съученичките ти са много зле щом НОСЯТ ТОКЧЕТА САМО ЗА ДА БЪДАТ КАТО ТЕБ