Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby

Нямам нищо против ниските,даже им завиждам,че са ниски ,но чувате ли се какви глупусти говорите ???! Като едно момиче е ниско и краката й са дълги,ще е ба*ти и кривата....с късо тяло,супер дребното,няква малка глава като топче и дълги крака...как става тоя номер ?! Просто ще е смешно.Лично аз досега не съм видяла ниско момиче с дълги крака,едва ли и съществува такова Мозъци...
Ако не знаете дължината на краката,отговаря на дължината на тялото.Тогава бихте ли ми обяснили,ако едно момиче е 1 и 60,как краката й ще са по дълги от тялото ? 1 метър крака и 60 см тяло ли Тва ще си е жива подигравка на природата ако питате мен...
Хайде, ще ти обясня, за да спреш да се правиш на знаеща и да разсмиваш всички.
Въпрос на пропорции на тялото е. Може горната част на тялото ти е да е по-дълга от краката (отвратително грозно е и най-често срещано), може да са по равно (малко вероятно) или да е по-къса от краката - което за мен е най-красивата комбинация.

Може да го приемете за фукане, но... Всъщност хич не ми пука. При мен пропорцията е точно такава. Факт е.
1.68-9 съм. Кракът ми е 1 метър И да ти кажа, никой не ми е обяснявал как тялото ми е подигравка с природата.

Относно спора. Ниските са сладички, но не ми харесват толкова. Високите пък... Някакси не ме кефи идеята да имам приятел, който е по-нисък от мен, което може да се случи, ако съм някви 1.75-80.
1.70 е идеална височина за мен.