Преди няколко седмици се запознах с едно момче.0ще като го видях ми хареса много,но той си харесваше моята приятелка . Мина седмица и моята приятелка се върна при бившия и.Бяхме седнали на кафе аз приятелката ми и гаджето и и дойде момчето което бях харесала.Хвърляхме си погледи и аз влезнах до тоалетната и т0й дойде след мен -зап0чна да ме целува и на другия ден се видяхме сам0 двамата . Взе ме с колата му и отидохме на някакво мест0 отдалечено .. Правихме секс в колата му всичко беше като приказка . На другия ден отидохме в хотел,бях мн0г0 щастлива ,правихме секс 0тн0в0 . После се гу6нахме и тои ми каза 4е не трябва да го търся п0вече,попитах го защо и каза,че си има извънбрачно дете и живее с някакв0 м0миче . Стана ми страшно гадно .. каза 4е иска да е с мен и ако нямаше дете щеше да има нещ0 п0 сери0зн0 между нас .. Тои ми каза 4е ще продължава да ми звъни .. Продължи да ме търси,н0 0т т0гава не сме се виждали .. Искам да съм с него ужасн0 мн0ог0,ноо ... Кажете да пр0дължавам ли да се виждам с него ???