- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да ви предложат по скайп?
... как бихте реагирали ако някой ви предложи по скайпа..?![]()
sega shte predloja na edno momi4eshte pisha pak
![]()
никак няма да го взема насериозно и ще се изгавря много яко
![]()
![]()
хипер, мега, уникално тъпо нещо е тва...
<N>
Глупаво е по скайп..
...
Ще помисля, че се шегува, въобще няма да го приема на сериозно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ще реша, че се бъзика. Мнооого е несериозно така...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
първо не съм 3 клас,за да ми предлагат (освен,ако не е брак,но за това е рано) и второ това е възможно най-тъпия начин за \"предложение\",на някав страхливец не му стиска да ти го каже в очите,защото не държи кой знае колко на теб
Ще пръдна от кеф.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе вие сте много тъпи бе,то е ясно,че няма да е базик.Приемаме,че сте запознати с това момче,не е някакъв неизвестен,където ви пише за 1-ви път и ви предлага.То се изисква малко мислене,не само да пишете безсмислени неща...
mii 6e se izhilq iii 6e go priema kato nabazik i 6te produlja bazika za da se oseti 4e ne e tfa mqstoto
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Абе, ти, толкова умния/та... Ясно е, че не за непознати хора става въпрос, ти за какви ни мислиш, че скачаме от клон на клон ли?Първоначално написано от MP
И все пак, ако ще кътните зъби да си знаем, пак последното нещо, което ще ми хрумне е, че е сериозно, защото на моята възраст такова "предлагане" е направо абсурдно.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
значи мог ада кажа че ми се е случавало точно 4 пъти![]()
![]()
от които само като чух "ти си любовта на живота ми" или " вярваш ли в любов от 1 поглед защото аз се влюбих в теб" напрао нз какво ми става
![]()
абе чакай бе чоек ний още не сме се виждали той се е влюбил в мен
един ми предлага той живее в Стара Загора аз аз съм Велико Търново и всеки ден щя ли сме да си ходим на госто
просто нямам думи.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Какво е да ви предложат по скайп? - идиотско
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мм на колко 12 години сте?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първо се опитай да разбереш какво съм написал,после ми обяснявай къде и как скачате.Първоначално написано от Obsession
Тъпо е по скайп...това показва,че чувствата не са истински щом неможе да те погледне в очите и да ти го каже....Просто това е възможно най-най-най тъпия начин поне за мен...Аз съм много романтична и си мисля,че няма по сладко нещо от това някой да ти каже че те обича в очите (ест и обстановката е важна за подсилване на чувствата)
![]()
![]()
![]()
Предлагал съм един път!Беше на сериозно, но човека не го прие на сериозно и трябваше да му го кажа направо! Реакцията беше: ,,
''
Видяхме се на живо (познаваме се от 4 години имаме общи познати, макар да сме в различни градове) и направо корема ми супер ме болеше, не бях гладен де! Дедето си е красиво и още е, но нямам чуства към детенцето вече, макар, че бих го наебал, ако съм много разлигавен!Приятелството за мен е по-важно от всичко друго!!!!!!!!!!!!!!
Радвам се, че си спасихме приятелството!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мн пъти са ми предлагали..и честно казано е адски тъпо и детско..много по реално и истинско ще е ако е наживо
някак си ще си я има и тръпката...а по скайп...тъпа работа бе,късане предлагане едно и също!всичко се казва очи в очи!!!
mn e tupo ama mn !!!!! ii btw "ai da stanem gadjeta" e nqkvo mn smotuno i detsko![]()
Направих го веднъж -> Еpic Fail![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ще си помисля, че се ебава мн сериозно с мен.. :P![]()