.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    SK0RP10N
    Guest
    Ако му изневериш, значи не държиш на него.

Пормених си мнението. Миличка всъщност наистина не знам как ще издържиш. То човешко ли е да не се е*еш 20 дни Горката. Мога да ти препоръчам моя личен психолог. Той може да ти помогне, да преживееш този ужас който ти предстои да преживееп през идните 20 дни. Това да не правиш секс дори 2 дни е ужасно, та какво да говорим за 20 дни. Малко скъпичко ще ти излезе, ама здравето преди всичко.

Град
    Sofia
    Кажи му да те шпаклова

Re: Без секс!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ProGreSsiV3Bunny
    Имам доста голям проблем ....

Гаджето ми има проблем с "инструмента" и лекарите му казаха да не прави секс наи малко 20 дни ;(

Ние с него сме пристрастени към секса и още нещо ... след седмица правим година

Гадното е че когато не правим секс и двамата сме хипер изнервени и се караме за глупости... какво да правя ????

Само като го гледам и искам да го изнасиля ;(

очаквам сериозни отговори защото изобщо не ми е забавно и не несъм на 12 или 13 xD
    изнасили го

Благодаря за мненията все пак съжалявам ако темата ви се е сторила тъпа просто исках да разбера какво ви е мнението по въпроса....

ПС: Обичам го прекалено много за да му изневеря....

Благодаря за мненията все пак съжалявам ако темата ви се е сторила тъпа просто исках да разбера какво ви е мнението по въпроса....

ПС: Обичам го прекалено много за да му изневеря....
    Айде повярвах ти, че го обичаш. Човек който го е страх, че ще се скара с гаджето си затова, че 20 дни няма да прави секс, е извинявай ама това вашето според мен не е обич.

Не си ти човекът които ще ми каже какви точно са чувствата ми към гаджето ми

Не си ти човекът които ще ми каже какви точно са чувствата ми към гаджето ми
    То и не ме интересува какви са ви чувствата. Ама като започнете да пишете по форумите колко много се обичате и след 2 седмици - ауууу колко съм нещастнЪ помоооощ. И вече разделени, на другия ден и ти щастлива, и той щастлив- няма и спомен от голямата любов, и само ще говорите един срещу друг и така.

спокс не сме като повечето двоики пишещи "сърцераздирателните" си историики тук (които в повечето случаи са измислени според мен)

Ти за кво си с него?!Заради единия секс ли?!
    Пффф курветина
    Не можела да издържи 20 дена без секс ... пфффф!!!
    Сякаш цял живот само секс си правила ... А я кажи как си издържала докато си била девствена?!
    Еййй аман от неначесани глупави момичета ... И тръгнала да ни обяснява,колко го обичала и че не би му изневерила ...
    Ако това е любов по-добре да стана монахиня

Мастурбация ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си