- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без секс!!!!!!
Ако му изневериш, значи не държиш на него.
Пормених си мнението. Миличка всъщност наистина не знам как ще издържиш. То човешко ли е да не се е*еш 20 дниГорката. Мога да ти препоръчам моя личен психолог. Той може да ти помогне, да преживееш този ужас който ти предстои да преживееп през идните 20 дни. Това да не правиш секс дори 2 дни е ужасно, та какво да говорим за 20 дни. Малко скъпичко ще ти излезе, ама здравето преди всичко.
изнасили гоПървоначално написано от ProGreSsiV3Bunny
![]()
Благодаря за мненията все пак съжалявам ако темата ви се е сторила тъпа просто исках да разбера какво ви е мнението по въпроса....
ПС: Обичам го прекалено много за да му изневеря....
Айде повярвах ти, че го обичаш. Човек който го е страх, че ще се скара с гаджето си затова, че 20 дни няма да прави секс, е извинявай ама това вашето според мен не е обич.Първоначално написано от ProGreSsiV3Bunny
![]()
Не си ти човекът които ще ми каже какви точно са чувствата ми към гаджето ми![]()
То и не ме интересува какви са ви чувствата. Ама като започнете да пишете по форумите колко много се обичате и след 2 седмици - ауууу колко съм нещастнЪ помоооощ. И вече разделени, на другия ден и ти щастлива, и той щастлив- няма и спомен от голямата любов, и само ще говорите един срещу друг и така.Първоначално написано от ProGreSsiV3Bunny
![]()
спокс не сме като повечето двоики пишещи "сърцераздирателните" си историики тук (които в повечето случаи са измислени според мен)
Ти за кво си с него?!Заради единия секс ли?!
Пффф курветина![]()
![]()
![]()
Не можела да издържи 20 дена без секс ... пфффф!!!
Сякаш цял живот само секс си правила ... А я кажи как си издържала докато си била девствена?!
Еййй аман от неначесани глупави момичета ... И тръгнала да ни обяснява,колко го обичала и че не би му изневерила ...
Ако това е любов по-добре да стана монахиня![]()
![]()
![]()
Мастурбация ...
ако не ти се чака 20 дена хвани си друг
![]()