Ехх тези момчета...Винаги съм си мислила,че мога да усетя кога едно момче ме харесва и изпитва по-особени чувства към мен е за пореден път осъзнавам , че рядко са тези случаи.На скоро се запознах с момче,към което се привързах изключително много .Излязохме няколко пъти ,най-вече започнахме да си лафим по скайп.Понякога по думите му си мисля ,че долавям може би някяква симпатична закачка, може би флиртуване помежду ни.Е ясно е,че на мен това ми допада. пише ми неща,от които няма кяк да не си помислиш ,че може би наистина ме харесва. Но когато се виждаме не долавям толкова голям интерес да изпитва към мен.А и последните пъти,в които се опитвам да контактувам по скайп с него не ми отговаря,а си няма приятелка.как искам да се задълбочат нещата м/у нас ,но не бих искала да рискувам да му разкрия какво чувствам, докато не разбера неговите намерения ,а и може би ме е страх от това,че има вероятност да не споделя чувствата ми и бих попаднала във много конфузна ситуация... Интересно ми е какво мислите вие по зададената ми тема ,най-вече момчетата дали се интересува от мен така както аз от него?