- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да намаля секса
аз сам момиче на 12 и сам вечно загоряла! какжо да направя по вапроса да изкарам секса от главата си! още малко и сливата ми ште стане кат кофа ако не спра а не могапробвала сам 3ка и честно казано ми е мн интересно с пове4е как 6те е! но да не си помислите че сам някаква курвичка росто сам с силноизявена сексуална фантазия!
седни си пред компа, дръпни си 1 яка игра като лол например и не ставай по цял ден от компатака ще ти се избие секса от главата и ще ти влязат магиики и кфо ни не още от тая игра.. (аз не я играя
не съм фен на претрупаните игри)
НЕ!!! ТЯ НЕ Е ЛУДА!!! ТЯ Е НЕНОРМАЛНО ЛУДА !!!![]()
![]()
eeeee stiga deee tva e porednata ebavka![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
темата е ебавка..
...
Накъде отива тоя свят![]()
Поръчай си няколко вибратора и толкоз. Въпреки, че въобще не одобрявам това, че си на 12 и въобще си правила секс, остави дето е бил с повече от 1 човек![]()
Много сте зле, честно![]()
Тя не само е правила ами вече й е омръзнал и се опитва да се спреПървоначално написано от fewtcher
![]()
Луда работа..Както е тругнало след 10 години и бебетата ще си бъркат 1 на друго в гащите![]()
+1Първоначално написано от fewtcher
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Карлос нещо проблем??? Не съм педофил!!!!
а относно аналния секс? даите някакъв съвет как да предотвратя насирането си кат ма бодне щот после в моита уста 6те баде!
с презарватив и лекичко да го вкара според мен,но по-добре се откажи от секса иначе от теб няма да стане нормално момиче!!!
Да,но ...не мога да измисля НО..
![]()
оо неее хич не си курвичка![]()
![]()
Първоначално написано от kles
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Аз пък си мисля,че имаш много силноразвита детска фантазия и прекалено много свободно време![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
..може аворката да спами ... но..ако се замислите ние не я познаваме, а има толкова много такива "девойки" .. дали тя не е от тях?Първоначално написано от snike
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}