.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Svetyt e zle ustroen, A?

izvinqvam se za latinica..

Mislq si.. i mai veche sym siguren che ne sym normalen.. Strashno haresvam
    momiche. Tq e bogata, az .. shte kaja prosto che znam cenata na parite. Vyprosyt e v tova che jiveem v syvsem razlichni svetove. Ako az imam neshto, tova e zashtoto sym rabotil za nego. Ako ucha v nai dobriq universitet, tova e zashtoto razchitah na sebe..
    Vyobshte .. tq mi razpravq kak pravi svirki nalqvo nadqsno na toq i na onq, kak se drogira.. Kaza che e haresva, che zaradi mene moje da se promeni.. az sym syvsem razlichen.

iskam da ostana do neq za da ne pravi gluposti, no v syshtoto vreme podoben tip momicheta ME OTBLYSKVAT. Vyprosyt e v tova che imenno tq mi haresva mnogo.. ne mislq che shte se promeni. Vijdam che prosto ne e naqsno sys sebe si, i sym siguren che sled vreme shte syjalqva za tova.. prosto iskam da i pomogna nqkak...... nz kak

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    фащай я, колкото изкарате. Не се опитвай да я променяш.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

fs

trqbva da q promenq.. kofti mi e za neq

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Svetyt e zle ustroen, A?

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    izvinqvam se za latinica..

Mislq si.. i mai veche sym siguren che ne sym normalen.. Strashno haresvam
    momiche. Tq e bogata, az .. shte kaja prosto che znam cenata na parite. Vyprosyt e v tova che jiveem v syvsem razlichni svetove. Ako az imam neshto, tova e zashtoto sym rabotil za nego. Ako ucha v nai dobriq universitet, tova e zashtoto razchitah na sebe..
    Vyobshte .. tq mi razpravq kak pravi svirki nalqvo nadqsno na toq i na onq, kak se drogira.. Kaza che e haresva, che zaradi mene moje da se promeni.. az sym syvsem razlichen.

iskam da ostana do neq za da ne pravi gluposti, no v syshtoto vreme podoben tip momicheta ME OTBLYSKVAT. Vyprosyt e v tova che imenno tq mi haresva mnogo.. ne mislq che shte se promeni. Vijdam che prosto ne e naqsno sys sebe si, i sym siguren che sled vreme shte syjalqva za tova.. prosto iskam da i pomogna nqkak...... nz kak
    Използвай я да ти врътне
    някоя свирка и на тебе.
    После ще благодариш на Бай ти Тоя
    и ще му се прекланяш
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: fs

може да ти е гадно, ама ти не я притежаваш за да правиш квото искаш с нея, щом е казала че ше се промени почакай да видиш, пък щом си я харесал така кво лошо има че от време на време зима нещо..
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И аз онзи ден видях едни малки сладки изгладнели изоставени котенца ама трябваше просто да ги подмина. И на мен ми се искаше много да им помогна ама няма как.

Може пък наистина да иска да се промени,опитай се да и помогнеш пък времето ще покаже...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    pokaji 4yvstvata si davaite napred a tq sama ako se promeni zna4i 6te izleze ne6to a ne "milo promenh se" i zad garba ti da pravi koeto ne trqbva

Град
    sofiq

proemeniq bez da hodite.. smis stani nein mn dobar priqtel dori nai dobriq nai ceniq v jivota i (taka go kazah se edno ot utre si takav za neq )
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

spored men tq ne e poslednata na toq svqt..vqrno 4e 6te ti e gadno izvestno vreme dokato se opita6 da q zabravi6 , no vse pak ima drugi momi4eta koito naistina te zaslujavat

Устроен е.. Вече си зависи от гледната точка дали ще е зле.
    Всеки си има различни представи за пълноценност. :/
    Все някой трябва да върши мръсната работа.

Аз как искам бащата да има няколко милиончета, ама няма.. А и.. така е по-интересно. :Р Отплеснах се..

Виж я, може и да се промени, ако ли пък не.. Може да я следиш от растояние и да чакаш, аможе и изобщо да зарежеш работата..
    А за тва, че сте в различни светове само така ти се струва.

Това ли ти е идеала за момиче?интересно е да че я харесваш,но не разбирам какво виждаш в нея,може би че е прекалено красива?но това е богато и разглезено момиче,мислиш ли че ще оцени това което ти правиш за нея?а и не мисля че ти можеш да и помогнеш,щом тя самата не може да си го наложи...;x по скоро ти ще затънеш покрай нея;x ...а и дори да се получи между вас мисля че тя ше е склонна да ти изневери,щом прави свирки наляво и надясно..хмм не знам помисли си все пак живота си е твой ти си знаеш кое е най добре за теб и коя ше те прави истински щастлива но моето мнение е че трябва да си с момиче,което ше те почита и уважава,ще оценява и малкото което правиш за нея ;]
    е успех :P

относно заглавието: светът е едно прекрасно място,стига да го вярваш
    относно темата:не мисли дали ще я промениш или не,а дали ще си щастлив с нея и колко ще продължи това щастие?

Град
    В сърЦето мУ
    незнам дали ще и помогнеш, но внимавай защотото може и да пропаднеш заедно с нея още по надолу...
    Обичам т3!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    може да ти е гадно, ама ти не я притежаваш за да правиш квото искаш с нея, щом е казала че ше се промени почакай да видиш, пък щом си я харесал така кво лошо има че от време на време зима нещо..
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Blab
    Обичаш някого, заради това, което е, а не заради това, което ти се ще да бъде. К'во, секси е, и? Не разбрах какво харесваш в нея. Ако е само външно привличане, според мен не си струва.

Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    Може пък наистина да иска да се промени,опитай се да и помогнеш пък времето ще покаже...
    + 1

Ако те привлича, защо не! Няма да умреш, ако опиташ, а колкото до твоята лочлност към възгледите си... Просто едно изключение не е нищо фатално, а може да се окаже най- вълшебното нещо което ще направиш в следващите да кажем 2 или 3 години
    Бъди реалист, а не песимист какъвто се озявяваш
    I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    фащай я, колкото изкарате. Не се опитвай да я променяш.
    И кой си ти че да я променяш?????? Божееееее че тя да не е твоя собственост я се осъзнаи малко!!!!!!!!!

Град
    Svishtov, Bulgaria
    да, гадно е. и аз ходих с един, който се дрогираше, а и продаваше наркотици също. повече да не разправям... в крайна сметка скъсах с него, защото бяхме ПРЕКАЛЕНО различни.един пример: той не стъпваше на даскало, а аз имам най-висок успех от нашия клас. да, противоположностите се привличат, но до кога? няма как да я промениш, това си е стила й на живот, твоя е различен. само внимавай тя да не те промени, че тогава става лошо

Малеее, малеее
    ти не прочете ли текста бе човекоо
    тя му е казала,че иска да се промени...
    Хах
    или поне аз така разбрах
    I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad

НЯМА да се промени на 100%. От тук нататък ти си решаваш, аз ти казвам, че ще продължи да те отблъсква и докато сте гаджета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си