- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми ме мрази
Приятелката ми ме мрази и не ме обича вече. Незнам дали си има друг и за това се държи гадно с мен, обаче не мога вече, умирам вътрешно, дайте ми магия за да ме обича отново .
Старата любов ръжда хващала
2 бучки захар , 1 чаша брашно и малко мозък! темата е ебавкаа![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Темата не е базик, искам магия за любов, просто искам да ме обича като преди.
Старата любов ръжда хващала
Бе не знам дали темата е ебавка (много ме кефи тая дума... ебавка), но ти казвам с магии да не се занимаваш, защото после ще ти се върне тъпкано и бързо ще забравиш за любовта си!
еlsy![]()
НЕВЪЗМОЖНО!!!!Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тряя ти магия за образуване на бръчки на сивото вещество !!!![]()
Ами защо не поговориш с нея? Попитай я има ли нещо..аз така правяПървоначално написано от soulfly
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ето какво мисля за магията за любов(а и изобщо за всяка магия), и как да направиш действаща магия за да се съберете заедно:Първоначално написано от soulfly
Различните подобни магии са добре познати на простолюдието(червен конец) и т.н., като отидеш при някой "маг", и му платиш, и извършите дребен глупав ритуал(например омагьосването на червения конец), така влагаш много мисъл и чувства и подсилваш тая идея. Създаваш си фалшиво самоубеждение, действащо на подсъзнателно ниво, което те тласка към действия, с които може отново да се съберете с приятелката си. От друга страна, "магията" ще е слаба, ако приятелката ти не разбере за това, ако разбере и вярва в тия неща, подсъзнателно ще и действа всичко това, и така двамата волю-неволю имате шанс да се съберете, но това е изкуствено и неприятно. Единствената магия са мислите, които действат на съзнателно и подсъзнателно ниво, и самовнушението, което е в състояние да излекува човек(повечето "магически извори", където болните ходят с последна надежда, събуждат самовнушението). Съжалявам ако съм те разочаровал, но това е същността на магията, колкото повече пари дадеш за нея и колкото по-мащабен ритуал направиш, толкова повече увеличаваш силата на самовнушението да се съберете заедно. Но сега, като знаеш всичко това, може всяка "магия" да не действа вече. Магията е просто самовнушение и изкуствена промяна на мисленето, породени от надеждата, че извършването и ще въздейства върху нещо.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Искал магия..това е адски тъпо,не можеш да промениш нещата..нека си останат така както са си..ако има някакъв проблем между вас поговорете и се разяснете...а от къде си сигурен че тя те мрази?показвала ли го е с нешо..а може би ти си сгафил с нещо..и нещата вече не са същите
ако ни беше обяснил за какво става на въпрос..може би щяхме да те разберем;]
Неможеш да промениш нещата.
А изобщо,как може да седиш с нея като се държи така гадно
Друг на твое място отдавна би я разкарал.
Chovek ne sme magiosnici ili vrachki i proche che magii da pravim.Emi kaot ne te shte ne se zanimavai s neq prostichko kazano.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Сигурно има причина да те мрази.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
може да ти прозвучи брутално,но ходи да се гръмнеш и тя с насълзени очи ще казва \"защо си отиде,толкова го обичах...\"![]()