- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно металките или красавиците? малко по подробно!
Метълки с с значки,огромни кецове с шарени връзки,раница и черен лак.
Мацка, с разголено деколте,повдигнати гърди,високи токчета, къса пола и потниче над пъпа?
Момиче с расти, пиърсинги и разни провиснали шалвари и дрехи в стил Боб Марли?
Спортно-елегантно момиче с дънки, маратонки, блузка, анурак и без никъкъв грим?
Не можеш да отидеш на работа така, ако си работник
Виж, при работодател вече е друга работата
И изобщо има много изключения - предполагам, че като кажете работа и си представяте бюро или щанд?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
И какво му е смешното на 20 и нещо годишен човек да ходис кубинки ( мн такива познавам) и си бачкат или учат и маи немат проблеми.
И аз съм ходил на бачкане с метълските дрешки и никой нищо не мие казвал.
Войни на Тангра
Да разбирам ли, че наричаш жена ми курва?Първоначално написано от DiTeraNNo
![]()
А за бачкането зависи. Ако бачкаш общак на строежа ходи както искаш. Ако работиш обаче примерно мениджър или наи-общо казано работата ти да изисква поддържането на някакъв имидж и контакт с клиенти, не може да ходиш както си искаш. Кво ше си помислиш ако примерно заведеш детето си на лекар и ти се ухили някой мазен тип с липсващи предни два зъба, мазна коса, флешове по десет санта, татуси и пиърсинги?
Giving a shout out to all the murderers, thieves, armed robbers
Serial killers, phychos, lunatics, crackheads, mental patients
Mental retards, and a special shoutout to all the niggas with AIDS, peace
Ами зависи, ако е добър специалист, нема ми пречи.
Войни на Тангра
2/3 от първото + 1/3 четвъртото = 3/3 мнение![]()
Поредната тъпа анкета!Абе хора вие как сте със мозъчната дейност?Не знам до колко съм нормална, но лично нося и кецове и обувки с остър връх и високо токче, имам всякакви видове обувки в къщи всичко си е според сезона, нося и значки и анораци и блузи с деколтета, нося и дънки,панталони, поли (но не тип колан) и слушам всякаква музика с изключение на чалга и хаус!Също така ми е интересно кой мъж би имал сериозна връзка с жена с късите полички и потничета, до кога може да се облича така, доката е млада, нали?Като мине трийсетака и ако има деца едва ли ще си вее фустата, не отричам че нося и къси поли, но не се разкарвам ежедневно така.
Всичко си е до момента - понякога и аз нося къса пола и дълбоко деколте. Когато бързам за лекция - кецове и дънки. Но винаги гледам да ми личи пола не само по гърдите и косата.
Колкото до метълките... Ми, аз имам много значки, но не ги нося всичките, още по-малко едновременно. Едно време имаше тема "защо метълите са готини, а метълките са като ударени с грозната лопата". Я, лампа. И свети.
А за работата - ако товариш кашони, можеш да се носиш всякак. Обаче като ме приеха в университета, подписах, че в болницата нямам право да нося религиозни или сектантски символи, пиърсинг или тату на видимо място и още куп такива неща. Някои позиции си имат дрескод и той трябва да се спазва, колкото и да не ни се иска. Един лекар даже се опита да ме накара да си изрежа ноктите. Накрая се споразумяхме за френски маникюр.
ПП: Авторът, вземи промени характеристиката на метълките. Тъпа е.