Първоначално написано от
Concussion
Аз вярвам че има нещо след смъртта... Не съм християнка, но бих искала да споделя нещо което се е случило с дядо ми, мир на праха му. Не искам да приемате думите ми на сериозно, нито държа да ми вярвате, но тази история не съм я споделяла с никого досега. Това се е случило преди много години, още аз не съм се била родила. Било лято и той работил нещо в градината, не помня вече копал ли е, пренасяли ли са нещо с точност. Та по едно време баба ми излязла и го видяла на стълбите, в много необичайна поза, сякаш бил припаднал, но от него избивала много пот, а от очите му сякаш текли сълзи. Тя се мъчила да го "събуди" и била страшно притеснена какво се случва с него, но след известно време той се съвзел. Разказал й как е отишъл на небето и е видял свои роднини, които били там. Не знам в големи подробности, но според думите му, там било страшно красиво, с неземна красота, мир и светлина. Имало домове и прекрасни цветя, каквито никога не е виждал тук. И нещото което ми направи най-голямо впечатление в историята, когато вървял по тревата, тя не се смачквала, а се изправяла след него. След това отишъл и в ада, където също видял свои роднини, но за това не знам подробности, освен че от него избивала пот докато бил припаднал. Тогава той не бил вярващ но след това преживяване разказал на колегите си, а те му се подигравали и решили че ги лъже. Не знам това халюцинация ли е било, истинско преживяване ли е било, но той казал че не го е усещал като на сън, а сякаш нещо съвсем реално му се случва! Дали е възможно това да е реално, вие си преценете... Аз съм донякъде склонна да вярвам, че... има нещо.