.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    В сърЦето мУ
    ми аз не съм от тези който се контят много, но като го направя не го правя за да ме харесват момчетата, а за да се харесам аз самата за това не ме интересува реакцията на момчетата като ме видят

btw: И аз имам един въпрос защо вие мъжете си мислите че ние правим всичко заради вас за да ни харесвате?
    Обичам т3!!!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Първо не се контя!

Второ ми е адски неприятно когато съм с някоя малко по-разголена блуза някви чичковци да ме гледат мазно. Адски гадно ми става коагто непознати ме заглеждат по улицата...

Blagodarq na otgovorilte,eto che monetata ima i druga strana .. Smqtam che vsqko sledvashto pisane po temata shte e izlishno spamene,kakvoto chesto se nabludava v 90 % ot drugite temi v tozi forum.10x oshte vednuj

Град
    Svishtov, Bulgaria
    признавам, обичам да си гъделичкам самочувствието. предполагам, че съм прекалено надута за да се впрягам ако някой си там, дето даже не познавам не ме е загледал. важното е да впечатля този, за когото съм се наконтила

ами честно казано доста често ми се случва това
    подсвирването и сичките глупости,които измислят момчетата ми дигат самочуствието дам ама въобще не се замислям чак толкоз много хаха
    :P

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    понякога дори без да се контя се чувствам център на внимание(не че се фукам),ама всеки ме гледа все едно съм му изяла десерта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си