ми аз не съм от тези който се контят много, но като го направя не го правя за да ме харесват момчетата, а за да се харесам аз самата за това не ме интересува реакцията на момчетата като ме видят
btw: И аз имам един въпрос защо вие мъжете си мислите че ние правим всичко заради вас за да ни харесвате?
Второ ми е адски неприятно когато съм с някоя малко по-разголена блуза някви чичковци да ме гледат мазно. Адски гадно ми става коагто непознати ме заглеждат по улицата...
Blagodarq na otgovorilte,eto che monetata ima i druga strana .. Smqtam che vsqko sledvashto pisane po temata shte e izlishno spamene,kakvoto chesto se nabludava v 90 % ot drugite temi v tozi forum.10x oshte vednuj
признавам, обичам да си гъделичкам самочувствието. предполагам, че съм прекалено надута за да се впрягам ако някой си там, дето даже не познавам не ме е загледал. важното е да впечатля този, за когото съм се наконтила
ами честно казано доста често ми се случва това
подсвирването и сичките глупости,които измислят момчетата ми дигат самочуствието дам ама въобще не се замислям чак толкоз много хаха
:P