- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви подаръци получавате за рождените си дни?
Всяка година различно, тая ми подариха нов телефон![]()
nicolepcd
ami az vtornik imam r0jden den![]()
na 11.11
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
ami az vtornik imam r0jden den![]()
na 11.11
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Аз от наще най- много някой лев да дадат, макар че майка почна да минава метъра като ми вземе някоя тениска. Сестрата по- миналата година ми подари ключодържател, друго никога не ми е подарявала( то и аз не съм и подарявал нищо де), поне добре, че баба и дядо ми подариха китара.
В повечето случаи каквото поискамА аз не се разпростирам много
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от RottenFlesh
![]()
Ми най-често получавам пари и си купувам каквото ми трябва, или пък ме извеждат да си избера нещо нашите.. зависи![]()
Ми най-често получавам пари и си купувам каквото ми трябва, или пък ме извеждат да си избера нещо нашите.. зависи![]()
Ми аз за рождения си ден получих нов телефон сребро и пари![]()
`ииииииии и аз, и аз иии аз имам рд на 01.02Първоначално написано от morkofka
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Каквото съм казала, че искам, това получавам. Вуйчо ми пък винаги ми дава пари, защото нито има време да обикаля да ми купува подаръци, а пък и му е малко трудно точно на мен да ми избере.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Най-често пари![]()
![]()
![]()
:P :P :P
сека година различно
помисли си от какво имаш нужда най много![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Еми дрехи и пари сега за РД-то на 02.12 ще имам или нов монитор или нз но май ще е мнотор
Music is my life
Оооо, Козирог! Аз съм на 20ти (:Първоначално написано от marilyn
Получавам различни неща...най-често пари, които инвестирам в дрехи.
ТЕХНИКИ![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
ми каквото поискам, в повечето случаи минава номера![]()
Stay with meDon't let me go...
ami vseki put sa razli4ni
Ем всеки път е различно .. за този си рожден ден получих голяма плюшена играчка от един приятел...сребърна гривна от гаджето и сребърно герданче с висулка от двете ми най-добри приятелкиа от родата парички
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Каквото съм казала, че искам ;]
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Най-често дрехи и пари
Суетата.Моят любим грях.
охх ами аз си имам традиция с майка ми, при която на всеки мой рд е задължително да ми се подари някво среброа останалите роднини ми подаряват дрешки, а баба ми дава пари
а приятелите .. ами те ми подаряват каквото си избера сама
![]()
![]()
Най-ве4е сувенири![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]