.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 130

Срам ли ви е от>?

1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

някои хора го намират за срам и дори излагация
    родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
    И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен
    emi az kakvo da ti kaja ne 4e me e sram a tyka i tam v grada det u4a seki me poznava i znae koq sam i na koi sam ako nekoi me vidi s nqkoe mom4e primerno gushnati nqma kak da ne znae cqloto selo tyka :O yjaso e taka seki te zqpa i te gleda kfo gi interesuvaaaa tuu deeba i klukarite ,,am az vednuj bqx v edno kafe s mn mom4eta i samo o6te 1 momi4e i koi li ne ni vidqq,...i az vikam sa seki 6te znae ama mai ne sa kazali na nikoi 6toto ne sam 4ula tfa da se komentira uSPEX ,.ne se sramuvai
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Срам ли ви е от>?

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
    И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
    Да разбирам, че живееш в малък град/село?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не ми пука.

Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.

Цитирай Първоначално написано от thefreak

Да разбирам, че живееш в малък град/село?
    да така е и хората са мн злобни това е голям проблем.
    хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така

Град
    sofiqqq
    на мен не ми е особенно приятно и рядко се е случвало
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

...

Добре защо пускате такива тъпи теми не мога да разбера... Какво очакваш да ти кажем...как да постъпиш в тази изключително заплетена житейска ситуация ли?!Направи както намериш за добре и вложи енергията си в някои по смислени неща...

Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi nqma prosto,ot kakvo da me e sram,az jiveq v golqm grad i prosto edvali 6e sre6na,koi znai,koi,4e da se pritesnqvam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever

Не,от такива неща не ме е срам.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
    какво ще постигнеш с тва?
    лиготия.
    <N>

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^

Целуването е едно, натискане съвсем друго.
    Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам.

Супер фен
    Ми да вървим хванати за ръка и да не ме е срам,но нищо повече!
    Обичам те <3 !!!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
    лиготия.
    Съгласна! Тъпо е!
    еlsy

Зависи ако сме на кафе или на разходка в някой парк се държим за ръка по някоя целуфка (не да си извадим зъбите естествено) а когато нещата се разгорещят отиваме някъде където няма хора се пак никой не е длъжен да ни гледа .... пък и е неприятно да гледаш млади хора който само що не са се наебали пред другите.
    И ДА ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАТИСКАНЕ И ЦЕЛУВАНЕ!!!

Лишно на мене не ми е приятно.Акои е целувка пред другите да не е някво мляскане кат някви...А и по принцип ако се целувам с гаджето ди пред другите, то това става самопред моите фр и пред никой друг!

Град
    Там, където е сърцето...
    Не, не ме е срам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Не, за какво да се срамувам от целувки.. Виж, ако е нещо по интимно.. например да се сграбчим понякога се притеснявам.. друг път не ми пука..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    лиготия.
    Трябва ли да постигаш нещо? Просто се радваш на човека около теб и му показваш това.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Svishtov, Bulgaria
    не крия с кого съм, няма значение, че съм от малък град и като вървим по улицата ни срещат 1000 познати. няма нищо срамно в това. е, разбира се, разгорещените целувки са за по-усамотени места, няма спор . но като цяло ако почна да се срамувам, че ще ме видят с него, значи нещата не вървят на добре.

Град
    Сливница
    не ме впечатлява това особено естествено ако всичко е в рамките на нормалното обаче така или иначе хората си виждат това което искат на мен например ми се е случвало да ми казват че са ме виждали да правя секс с приятеля ми на 2 места което изобщо не е вярно така че дори да се държим нормално хората пак ще си говорят друго

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^

Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам.
    +

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^

+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си