.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130

Цитирай Първоначално написано от cherygirll
    по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
    +450769089670

Цитирай Първоначално написано от cherygirll
    по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
    +450769089670

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ами при мене положението е такова, че с приятеля ми се виждаме главно във Пловдив и там никой не ни познава, но и без това няма значение. Не ме е срам, че го целувам на центъра на града където минават хиляди хора, не ме е срам, че го целувам на гарата преди да се кача на влака, не ме е срам да крещя от влака "обичам те"... Така, че не, не ми пука от хората

Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Не не ме е срам!Нека говорят каквото искат и нека гледат както искат!Още по-приятно ми е,когато не го одобряват!

о спокойно и на мене бащата така ми вика.. не мисля че някога в близко бъдеще ще бера срам от това..защото се пак щом ходя с това момче значи ми харесва..и ест не ме е срам от него нито от това че сме заедно..ако ни зяпат това изобщо не би ме притеснило..мене лично ми е мн кеф да гледам някви сладури по улицата днеска например минавахме с колата и гледам едно момиче се хвърлила на врата на едно момче той е върти такав целува я те се смее..просто адски сладка картинка..който казва че е излагане може би просто завижда на щастието им..когато наистин харесваш или обичаш някого няма пред кой да се излагаш не ти пука за другите а само за него..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    некъде из Сливница...
    въобще па не ме е срам от такива работи,квото искат да си мислят другите хич не са ми на к*ра,тя приятелката ми вече го каза твърдят че са ни виждали да правиме секс в едно даскало върху мотора ми на сичкото отгоре под една лампа
    е то па кви обитаци трее сме баш там да го правиме ама да си мислят квото искат мене не ме интересува особенно

Град
    -От НякЪдЕ-
    че кфо срамно има... хората си се обичат ... и на мен ми се случва често и не ми пука
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    in my world!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Вий пък ако си мислите,че като се целувате на улицата на някой му прави някакво вечетление живеете в няква заблуда.На мен не ми пука дали има някъде хора а и за какво трява да се ограничавам в правенето на наще само защото има други хора...тъпо е

Ами беше вечерта .. беше тъмно .. бяхме в градската градина .. и се натискахме ии целувахме .. да ви кажа .. тогава най-малко си мислихме дали някой минава или пък, дали някой ни гледа на който не му отърва да се обърне на другата страна .. пък и когато сме двамта .. другите сякаш не съществуват .. :P не знам при вас, как въобще може да се замислята дали някой ви гледа .. когато съм с него, дали на пейката, или в облаците няма огромна разлика..

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от FreakPk
    Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..
    +1
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    ВаРнАаАа
    Ми то от целувка до ЦЕЛУВКА разликата е светлинна Може да се цункаш с някой,може и да се лигавите 10 мин Ако просто се цункате ей така няма проблем..ама ако ще е някфо лигавене --->намерете си стая

Ебахти чудото.. Да не живеете по комунистическо време ,че да ви наказват за целувки на публични места Много слабо трябва да ви интересува за околните и какво те мислят

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не ми пука...чуждото мнение никога не ме е вълнувало

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не се притеснявам изобщо. А и ще цитирам един приятел:
    "Не е проблем да правя секс с жена си в градинката пред НДК. Проблема е, че поне 20 ще дойдат да дават акъл."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.
    +1 много правилно мнение,браво!

Не ме е срам. И аз съм в малък град, но не ми пука какво мислят другите.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Mislq 4e ako obi4a6 nqkogo nqma da te e sram da si s nego i da pokazva6 4uvstvata si.E razbira se vsi4ko v granicite na normalnoto.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.
    да уе ше се изсмучат един с друг
    вторник,след тренировка,ужасно уморена,ходя едвам едвам минавам през центъра и гледам на пейките някфи се мляскат приятно ми е да видя 2ма човека да вървят прегърнати да се смеят и държат за ръце,но да гледам некфи седнали на пейките и се смучат като луди на състезание по пиене на сок
    ама сега лош пример...в даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
    АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах мааму а като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре завист и чудо
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си