- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ли ви е от>?
ne me e sram no mi e nepriqtno da me zqpat horata
![]()
Ами при мене положението е такова, че с приятеля ми се виждаме главно във Пловдив и там никой не ни познава, но и без това няма значение. Не ме е срам, че го целувам на центъра на града където минават хиляди хора, не ме е срам, че го целувам на гарата преди да се кача на влака, не ме е срам да крещя от влака "обичам те"... Така, че не, не ми пука от хората
Апффффф за кво па да ме е срам...Честно казано слабо ме интересува мнението на околните най-вече това на тея къде не ги познавам..
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
о спокойно и на мене бащата така ми вика.. не мисля че някога в близко бъдеще ще бера срам от това..защото се пак щом ходя с това момче значи ми харесва..и ест не ме е срам от него нито от това че сме заедно..ако ни зяпат това изобщо не би ме притеснило..мене лично ми е мн кеф да гледам някви сладури по улицатаднеска например минавахме с колата и гледам едно момиче се хвърлила на врата на едно момче той е върти такав целува я те се смее..просто адски сладка картинка..който казва че е излагане може би просто завижда на щастието им..когато наистин харесваш или обичаш някого няма пред кой да се излагаш не ти пука за другите а само за него..
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
въобще па не ме е срам от такива работи,квото искат да си мислят другите хич не са ми на к*ра,тя приятелката ми вече го каза твърдят че са ни виждали да правиме секс в едно даскало върху мотора ми на сичкото отгоре под една лампа![]()
![]()
е то па кви обитаци трее сме баш там да го правиме ама да си мислят квото искат мене не ме интересува особенно![]()
че кфо срамно има... хората си се обичат ... и на мен ми се случва често и не ми пука
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
в малак град живея,но пак не ме бърка и не ме е страм да целувам приятеля ми ..независимо каде се намираме
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Вий пък ако си мислите,че като се целувате на улицата на някой му прави някакво вечетление живеете в няква заблуда.На мен не ми пука дали има някъде хора а и за какво трява да се ограничавам в правенето на наще само защото има други хора...тъпо е
Ами беше вечерта .. беше тъмно .. бяхме в градската градина .. и се натискахме ии целувахме .. да ви кажа .. тогава най-малко си мислихме дали някой минава или пък, дали някой ни гледана който не му отърва да се обърне на другата страна .. пък и когато сме двамта .. другите сякаш не съществуват .. :P не знам при вас, как въобще може да се замислята дали някой ви гледа .. когато съм с него, дали на пейката, или в облаците няма огромна разлика..
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от FreakPk
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ми то от целувка до ЦЕЛУВКА разликата е светлиннаМоже да се цункаш с някой,може и да се лигавите 10 мин
Ако просто се цункате ей така няма проблем..ама ако ще е някфо лигавене --->намерете си стая
![]()
Не ми пука...чуждото мнение никога не ме е вълнувало
Не се притеснявам изобщо. А и ще цитирам един приятел:
"Не е проблем да правя секс с жена си в градинката пред НДК. Проблема е, че поне 20 ще дойдат да дават акъл."
Не смятам за редно, че трябва да се целувам/натискам с приятеля ми навън. Много по-приятно е /и за двама ни/ да сме се усамотили и да се радваме един на друг далеч от хорските погледи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1 много правилно мнение,браво!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Не ме е срам. И аз съм в малък град, но не ми пука какво мислят другите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Mislq 4e ako obi4a6 nqkogo nqma da te e sram da si s nego i da pokazva6 4uvstvata si.E razbira se vsi4ko v granicite na normalnoto.
да уеПървоначално написано от tItEufFf
ше се изсмучат един с друг
![]()
вторник,след тренировка,ужасно уморена,ходя едвам едвам минавам през центъра и гледам на пейките някфи се мляскатприятно ми е да видя 2ма човека да вървят прегърнати да се смеят и държат за ръце,но да гледам некфи седнали на пейките и се смучат като луди на състезание по пиене на сок
![]()
ама сега лош пример...в даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах маамуа като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре
завист и чудо
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!