.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130

Hybrid View

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Лятото къде да се натискам, ако мога да попитам. Искам да ме лъха вятъра и да прегръщам любимото момче.
    Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в хола ! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...

По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.
    Стига ми, че цяла зима висим по домовете си......Не ми пука, че се целуваме на някоя пейка. Не ми е пукало и преди.......

Това е тъпо, да седна на пейката в парка и да почна да се натискам .. пфу не ме е слам просто е тъпо ...

Мега фен
    Град
    SF
    Естествено 4е не ми пука дали им е приятно на хората наоколо или не да ни гледат - ако искам да го целувам, ще го целувам! На пейката, на улицата, в градския транспорт, докато сме навън с приятели, където ми се прииска. С натискането е същото. Какво ли не сме правили на обществени места.. Карал ме е да свършвам в заведението, пред адски много хора, докато се возим в автобуса.. И какво? На когото не му е приятно, да се обърне на другата страна

Робинята на Quench

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Не ми пука.

Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Az ne se pritesnqvam ot nikoi. Neka govori koi kakvoto si iska-to e samo za6toto zavijda A puk tezi koito go namirat za sramno da si gledat rabotara (ni6to li4no kum nikoi) prosto ne mi puka ot nikoi
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ми да вървим хванати за ръка и да не ме е срам,но нищо повече!
    +1

Град
    Дълбините на канала :D
    Изобщо не ме ебе...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    I don't Know...

Град
    Враца
    Не се целуваме по улиците, защото всички ни гледат мнооого странно, защото всички се познаваме и ние двамата изглеждаме странно като двойка, щото сме различни по характер. Хванем се за ръка и си ходим така. Пак ни коментират, но кво да се прави... слава
    еlsy

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    леле...
    аз само да бях с мойто момче..щях да го мляскам и т.н. пред нас, на главаната...в даскало и хич нямаше да ми пука!
    както си беше преди..]
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    За целувките и прегръдките - хубаво.. дори малко повечко разгорещяване не е за бой.. но да вземете да се "църкате" на някоя спирка.. ..и все пак - дразнещо е, когато някой прави забележки за такъв вид поведение.. в главата ми е само мисълта как този със забележките иска да си сменим местата..

Град
    В сърцата на хората.
    Да не ти пука от никой!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Знаааачи ... като цяло съм за
    Има мн сладки 2ки ... които могат да се целуват и наистина е симпатично ...
    ама има и такива дет едва ли не искат да ти стигнат до дебелото черво с език ии като видя такива ... ми идва да се издрайфамм (съвсем сериозно го казвам) .......
    Таа мен не ме интересува особено .. ходим си по улиците хванати за ръка... и по някоя друга целувка ..
    едит .. ПРОТИВ : хората. които не могат да се целуват .. а го правят на публични места ..
    и натискането на публични места

то цял роман стана
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

ем не бих го направила по скоро от неудобство то пък е мн тъпо и като те зяпнат всички
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Не ми е приятно. Прибирам се от училище и на пейките в парка някви едва ли не ще се изнасилят. Само целувки и то малко по-дискретно, да се държат за ръка - не е кой знае какво. Но да се натискат и да не им пука, не мога да го разбера.
    Френската любов, бре...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne me e sram,ne mi puka,koi ni zqpa,koito ne iska da gleda da ne gleda
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Въобще не ме е срам да целувам приятеля ми , ако ще и на центъра да сме . От какво трябва да ме е срам ? Е разбира се всичко гледаме да е с мярка , но и да не го целувам , няма да стане На който му пречи , да не гледа

В българия културата на хората е много ограничена и като те видят да се целуваш есички те гледат на кръв и сигурно биха звъннали в полицията да ви изпържат на електическия стол едвали не.Нищо не може да се направи просто ще се здържате.
    Йога и мъдрост

на мен би ми било неудобно но не виждам нищо срамно да се целуваш с гаджето си...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Не е романтично да те зяпат всички

Ами с моя приятел на обществени места спазваме горе-долу някаква дистанция.Държим се за ръце,целуваме се понякога и се гушкаме,но не е нещо много освободено.Все пак сред хората не става Иначе майка ми знае за него,така че не се притеснявам от клюкари,които да ме издават за каквото и да било.
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Re: Срам ли ви е от>?

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

някои хора го намират за срам и дори излагация
    родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
    И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
    na mene ne mi pre4i,da se celuvam s priqtelq si kato vyrvim po ulicata..... malko mi stava neudobno ako primerno sme kompaniq ili s nas da e nqkoi i nie da po4nem da se celuvame.....no ne ako primerno sa dvama i te si govorqt a nie da si se celuvame...togava kvo ima ni6to xaxa.Ob6to vzeto si gledam priqtelq i mn mn ne obry6tam vnimanie na horskoto mnenie

О аз и в училище,и по кафетата и в автобуса не се притеснявам от нищо.Не смятам,че има от какво.Когато двама се обичат няма от какво да се срамуват. Не знам до колко е приятно това за другите хора обаче.. аз като видя гаджета рпегърнати,целуващи се много им се радвам.Супер сладко е.При нас с гаджето ми понеже сме то едно даскало и наблизо има ендо кафе където се събираме и постоянно се озовавам върху него и всички ни бъзикат,дори управителите.

Никога не ми е пукало от хорското мнение.. Аз лично не се притеснявам от нищо.. Все пак това не е чуждо на никой, който се счита за човек... Напълно нормално си е.. За нищо и от никой не ми пука..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Град
    Germaniq
    da me e sram-ne me e! no predpo4itam da sme se skrili v nqkoe kut4e, 6toto mi e po-vulnuva6to taka!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си