- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ли ви е от>?
1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?
някои хора го намират за срам и дори излагация![]()
родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
emi az kakvo da ti kaja ne 4e me e sram a tyka i tam v grada det u4a seki me poznava i znae koq sam i na koi sam ako nekoi me vidi s nqkoe mom4e primerno gushnati nqma kak da ne znae cqloto selo tyka :O![]()
![]()
yjaso e taka seki te zqpa i te gleda kfo gi interesuvaaaa tuu deeba i klukarite ,,am az vednuj bqx v edno kafe s mn mom4eta i samo o6te 1 momi4e i koi li ne ni vidqq,...i az vikam sa seki 6te znae ama mai ne sa kazali na nikoi 6toto ne sam 4ula tfa da se komentira
uSPEX ,.ne se sramuvai
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Да разбирам, че живееш в малък град/село?Първоначално написано от chokolate_girl
Не ми пука.
Нека всеки прави това, което иска в подобно отношение.
да така е и хората са мн злобниПървоначално написано от thefreak
това е голям проблем.
хубаво щеше да е всеки да си гледа живота и да не му пука,ама за жалост не е така![]()
на мен не ми е особенно приятно и рядко се е случвало
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Добре защо пускате такива тъпи теми не мога да разбера...Какво очакваш да ти кажем...как да постъпиш в тази изключително заплетена житейска ситуация ли?!Направи както намериш за добре и вложи енергията си в някои по смислени неща...
![]()
Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]
emi nqma prosto,ot kakvo da me e sram,az jiveq v golqm grad i prosto edvali 6e sre6na,koi znai,koi,4e da se pritesnqvam
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по принцип става мн тъпо ако си с приятели ,които са решили да излязят с теб и гаджето ти и да почнете постоянно да се целувате и натискате на всяко място където отидите... спр тъпо ще се получи едва ли ще искат в скоро време да излизат с вас когато сте двамата но ако сте само двамата защо пък да не покажите на всички че сте "влюбени" .А и по принцип човек когато изпитва това чувство не се интересува от заобикалящя го свят така че whatever
Не,от такива неща не ме е срам.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
тва е мега тъпо.... да започнеш да се целуваш на място където има/минават супер много хора...
какво ще постигнеш с тва?
лиготия.![]()
<N>
^![]()
Целуването е едно, натискане съвсем друго.
Не мога да кажа, че не толерирам подобно поведение, но аз пък изключително много се радвам когато видя някоя двойка. Дори от части им завиждам.![]()
Съгласна! Тъпо е!Първоначално написано от Neftochimic
![]()
еlsy![]()
Зависи ако сме на кафе или на разходка в някой парк се държим за ръка по някоя целуфка (не да си извадим зъбите естествено) а когато нещата се разгорещят отиваме някъде където няма хора се пак никой не е длъжен да ни гледа .... пък и е неприятно да гледаш млади хора който само що не са се наебали пред другите.
И ДА ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАТИСКАНЕ И ЦЕЛУВАНЕ!!!
Лишно на мене не ми е приятно.Акои е целувка пред другите да не е някво мляскане кат някви...А и по принцип ако се целувам с гаджето ди пред другите, то това става самопред моите фр и пред никой друг!
Не, не ме е срам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
не ме впечатлява това особено естествено ако всичко е в рамките на нормалнотообаче така или иначе хората си виждат това което искат на мен например ми се е случвало да ми казват че са ме виждали да правя секс с приятеля ми на 2 места което изобщо не е вярно така че дори да се държим нормално хората пак ще си говорят друго
+Първоначално написано от cherinka
![]()
+Първоначално написано от cherinka
![]()