- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ли ви е от>?
Не, не ме е срам. ще го целуна, когато изпитам нужда от това. Целувам го постоянно.......от какво да се срамувам? да не убивам човек. Е,малко сега е по-кофти, защото мои ученици "са ни видели да се целуваме". Положението ми по принцип не го позволява, но човек трябва да е спонтанен. Да, хубаво е да го правим насаме, но не виждам нищо лошо докато вървим да го се целунем, защото в този миг сме го пожелали......
Иначе си сядаме на 1 пейка пред Ректората и се награбваме с часове. Какви целувки 10 минути, бе? това ни е за "здравей". Снощи си дръпнахме 1 целувка около час без да спираме........обожавам да се целуваме..повече от всичко друго.
Бтв. лятото рядко сме на закрито. Значи с дни не трябва да се целуваме, така ли?
Абсолютно същото и в моето училище! Дори ни забраняват да се качваме със закуските в класните стаи, а то къде да седне да хапне човек, като някви загоряли пуберчета още малко ще се изнасилят на пейките до лафката. Ужас!!!В даскало има една 8мокласничка...мн странна такава,с гаджето си кат почнат да се мляскат чак лошо ми става,те некфи и двамата мн грозни и се правят на толкова влюбени...незнаят кой-кой иска да целуне и се целуват където падне(по носа,челото,устата-ако я улучат)...
АРЕ целувайте се...АМА С МЯРКА...бах маамуа като си представя,че са ми казвали "ти завиждаш"...направо ми се мре
завист и чудо
![]()
![]()
А иначе мен самата не ме е срам да се гушкам и целувам с приятеля си на обществени места, но естествено съвсем по приличен начин, в границите на нормалното! Интимностите са за когато се усамотим...![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Не виждам нищо неморално в това да целунеш приятеля си, когато пожелаеш. Целувката е израз на любовта ти защо трябва да ти пука какво ще каже някой си ?? И аз не одобрявам да се натискат пред цял град, но целувката е коренно различно нещо, така че не виждам нищо лошо в нея.
От това да вървим заедно гушнати и да се целуваме не ме е срам, но натискането вече е друго нещо, все пак живея в малък град и..![]()
![]()
![]()
bojeee...tfa e tolko glupavo i deckoo..axaxa mimoletno daje...
![]()
![]()
az kvito neshta sam praqila na ulicata s moq dosega roditelite mi da sa me obezglavili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
нека да ме гледат ... даже ми е кефкак завиждат ... а и ако чуя някое обсъждане зад гърба си и не ми хареса ... да се обърна .. и да ги направя на г*з
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Целуваме се ,където ни падне.
В това няма нищо срамно.
Еми не ме е срам от такива прояви на близост, стига да са в рамките на нормалното..
Би ме било срам от натискане по пейките или обарване и именно заради това не правя такива изцепки![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
как ще ме е срам бе? аз когато ходя по улиците по принцип не забелязвам останалите хора и хич не ми пука дали ме гледат или неама като седнеме някъде и някакви тупани почнат да зяпат аз демонстративно я целувам с езици мезици направо я награбвам докато не се смутят и не се обърнат. после им се смея кви са тъпи
![]()
пф..няма нищо срамно..аз като съм с някой не ми пука къде се намирам и колко хора ме гледат,майната му-важна е страстта и все пак с граници,ся тва,че според мен никак не е срамно да се натискаш с друграчето по паркове и автобуси,не значи,че тря се изплющите там![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Имах абсолютно същия проблем. Не ти остава друг избор освен само да се държите за ръка с гаджето ти, защото дори и най-невинната целувка ще бъде изкарана като кой знае какво пред родителите .. нали ги знам гадните клюкари.. така е в малкия град, хората нямат с какво да се занимават и вместо да гледат собствения си живот, гледат този на другия и само търсят как да му направят лошо. За щастие вече живея в голям град и нямам проблеми.Първоначално написано от chokolate_girl
Не ме е срам, но мразя! Разни такива демонстрации са ми противни.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Поринцип най-хубавата целувка е на спокойно и насаме, но...не можем вечно да сме затворени някъде...на мен пък ми е много приятно в парка, лятото, заобиколени от зеленина да се целуваме...какво като от време на време минава по някой пенсионер.А междудругото се е случвало именно по-възрастни хора много да ни се радват...
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Ами моите родители също ме предупреждават да не го правя...ама...кой ги слуша незнам...
Иначе гледам да се държим прилично, но по принцип не мога да издържа да го гледам само.....мога да го целуна където и да сме, но да се натискаме на обществени места...НЕ!
![]()
Не е като да не съм се натискала на някоя пейка. Както каза Кремчето, лятото какво, вкъщи ли да се затворя? Случвало ни се е с приятеля ми да се целуваме просто, а когато спряхме и погледнах встрани един дядо така ни беше зяпнал, че дори не мигаше. Дай да спрем и да се целуваме.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Изобщо не ме е срам..Ако приятеля ми иска и на центъра на петолъчката край Сливен ше застанем се целуваме...![]()
Ami da pulno e s klukari ama kato sum s gadjeto mi toi e nai vajniqt i ne me interesyvat drygite ama naistina otstrani ne e mn priqtno da gleda6 kak se natiskat po peikite ama ... tova e realnostta
Не ме е срам.. Ако те е срам значи толкова и държиш на човека до себе си.... Това е просто целувка![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Не ме е срам!Хората,които ме познават и ме видят с някой,ще ме разберат!Все пак не са от манастир! Нито пък ми изглежда тъпо като видя хора,които се обичат!
не ме е срам.просто ми е по-приятно тия неща да стават,когато сме на по-осамотени места.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ами вземете си вентилатор и го пуснете да ви духа, докато сте седнали небрежно на диванчето в холаПървоначално написано от krem4et0
! Не е необходимо цялата улица да ви гледа, как си стискате меките части по пейките...
По темата: не се натискам на публични места. Да ходим хванати за ръка или да се целунем да. Много мразя некви хора да се опипват, стискат и целуват, така че чак сливиците да им се виждат (на публично място). Особено пък в претъпкания транспорт.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
пф не ми пука![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]