- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ли ви е от>?
От кво да ме е срам ?! Нека злобеят хората , да си говорят квото си искат .. през оная ми работа еЩом говорят значи завиждааат , щом завиждат значи има за какво
Мекия за тях и това е ....
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
не ме е срам...ако се обичаме къф е проблема..ест мако по дискретно трябва![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Според мен няма нищо срамно в това :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Няма от какво да ме е срам![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Като целувам някой не мисля за околните. Цялото ми внимание е насочено към човека, с който се целувам. Да гледат хората като им харесва и им е любопитно![]()
е сега.. трябва хората да разберат че сте заедно .. ама чак ецизи и пипания е малко прекалено..![]()
Не ме е срам...
![]()
Значи...моя приятел... понякога ме целува на средата на улицата,когато няма много хора...(в малак град живеем).Изобщо не ми е приятно като ме хване изведнъж...и започне да ме селува ей...така....![]()
Общо взето съм против натискането на обществени места...е може лятото като се стъмни в парка..ама...все пак...с мярка :P
някой ако го е срам от твя тря да е еба ти злетака просто![]()
Ми изобщо не ми дреме!!! Кугато я убичам няма начин да ми пука... Пък ако на нея не и е мноу приятно, ще се примиря..![]()
Ми изобщо не ми дреме.. хванати за ръка целувчици... нш нормалну![]()
PS:Сорка за съобщенията, но малко съм нов в тоя форум ии...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от slunchiceto0
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
Няма от кфо толкова много да се срамувам....все пак аз не правя нищо лошо или нередно (не говоря да седнеш на някоя пейка с някое момче и още малко едва ли не да се изчукате)...когато виждам влюбени момчета или момичета ми става готино,нямам нищо против...но когато видя някфо демонстративно,натрапнича о и брутално натискане се отвръщавам...![]()
ооо нее...къде попаднаах Божеее.. ми кво лошо има в тва бе..целуват се = харесват се..обичат се .. а и не мога да разбера защо да те оплюят.. обикновено тва са неща на които хората се радват..е са ако живееш в някък град със злобни сеслки лелки.. вечее е само твой проблем който не вярвам някой от тук да може да разреши .. !
.!.
ако зяпат завиждат ама понякога просто не е мн хубаво на улицата![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
е мен не ме е срам да се целувам с гаджето
не ме е срам и да се натискам с него не обществени места но не мисля че е етично и за това не го правя
но за целуването няма от кво да ме е срам,повечето тийн правят секс по пейките така че не се притеснявам от едни целувки и от това че хората ще гледат как се целувам с гаджето ми![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Не мисля че има нещо срамно във това да "показваш" чувствата си. По този начин казвате че не тряа си имаме приятели/приятелки ... Какво срамно може да има във това да ходите хванати за ръка или пък да се :* ... Или пък ще отидете на кафе (само двамата) и ше седите като пънове, само защото теб те е срам да не те обсъждат ?! еми чакай малко, живота си е твои и ще си правиш с който кфото искаш ...![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Не ми пука.Всички се правят на големи моралисти, все едно те никога не са го правили.И все пак не ми е особено приятно като всички ме зяпат.Иначе ваще явно са по-консервативни.Пък и клюкарите нека си клюкарстват, това не ме вълнува.И не разбирам как точно ще ме унижат, ако съм се целувала на публични места
Да се целуват хората кой където иска
Мен не ме е срам.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Хахаха ... не![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...