.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130
    От кво да ме е срам ?! Нека злобеят хората , да си говорят квото си искат .. през оная ми работа е Щом говорят значи завиждааат , щом завиждат значи има за какво Мекия за тях и това е ....
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

не ме е срам...ако се обичаме къф е проблема..ест мако по дискретно трябва
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Бургас
    Според мен няма нищо срамно в това :P
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Няма от какво да ме е срам
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Като целувам някой не мисля за околните. Цялото ми внимание е насочено към човека, с който се целувам. Да гледат хората като им харесва и им е любопитно

е сега.. трябва хората да разберат че сте заедно .. ама чак ецизи и пипания е малко прекалено..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не ме е срам...

Фен
    Град
    botevgrad
    Значи...моя приятел... понякога ме целува на средата на улицата,когато няма много хора...(в малак град живеем).Изобщо не ми е приятно като ме хване изведнъж...и започне да ме селува ей...така.... Общо взето съм против натискането на обществени места...е може лятото като се стъмни в парка..ама...все пак...с мярка :P

някой ако го е срам от твя тря да е еба ти злетака просто

izob6to ne ni puka

Не се притеснявам изобщо .
    Това си е съвсем в реда на нещата

кво ти пукаа....да те зяпат колкот си искат хахахха
    love me

Ми изобщо не ми дреме!!! Кугато я убичам няма начин да ми пука... Пък ако на нея не и е мноу приятно, ще се примиря..

Ми изобщо не ми дреме.. хванати за ръка целувчици... нш нормалну

PS:Сорка за съобщенията, но малко съм нов в тоя форум ии...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от slunchiceto0
    Ами...чеснто казано не ме е срам от хората,защото никой не ме познавам,но все пак не го правя,не за друго ами ми е неприятно да ме гледат всички втренчено,какво правя с приятеля ми...ии не мисля че съм за публична изява..и после само да коментират и злорадстват..това в крайна сметка са си интимни неща..и са само между мен и човека с който съм =]
    +1
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    Sofia
    Няма от кфо толкова много да се срамувам....все пак аз не правя нищо лошо или нередно (не говоря да седнеш на някоя пейка с някое момче и още малко едва ли не да се изчукате)...когато виждам влюбени момчета или момичета ми става готино,нямам нищо против...но когато видя някфо демонстративно,натрапнича о и брутално натискане се отвръщавам...

Re: Срам ли ви е от>?

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    1.Притеснявате ли се ,ако вървите по улицата с гаджето и се целувате и всички ви зяпат?а бихте ли постъпили така?

някои хора го намират за срам и дори излагация
    родителите ми ме предупреждават да няма подобни изпълнения на обществени места.+ това винаги е пълно с клюкари ,които да те оплюят пред всички и да те унижат по всевъзможен начин.
    И ТОВА АДСКИ МЕ ДРАЗНИ<Е ВСЕ ПАК ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСА ,АКО ИСКАТЕ И ДАЙТЕ МНЕНИЕ :P
    Еми, ако са някакви нормални целувки- ок, ама да започнем да се лижем пред хората, все едно никога не сме се целували мисля, че е тъпо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Непостоянно
    ооо нее...къде попаднаах Божеее.. ми кво лошо има в тва бе.. целуват се = харесват се..обичат се .. а и не мога да разбера защо да те оплюят.. обикновено тва са неща на които хората се радват..е са ако живееш в някък град със злобни сеслки лелки.. вечее е само твой проблем който не вярвам някой от тук да може да разреши .. !
    .!.

Град
    Los Angelis,California
    ами не не ме е срам

ако зяпат завиждат ама понякога просто не е мн хубаво на улицата
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

е мен не ме е срам да се целувам с гаджето
    не ме е срам и да се натискам с него не обществени места но не мисля че е етично и за това не го правя
    но за целуването няма от кво да ме е срам,повечето тийн правят секс по пейките така че не се притеснявам от едни целувки и от това че хората ще гледат как се целувам с гаджето ми

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Не мисля че има нещо срамно във това да "показваш" чувствата си. По този начин казвате че не тряа си имаме приятели/приятелки ... Какво срамно може да има във това да ходите хванати за ръка или пък да се :* ... Или пък ще отидете на кафе (само двамата) и ше седите като пънове, само защото теб те е срам да не те обсъждат ?! еми чакай малко, живота си е твои и ще си правиш с който кфото искаш ...
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми пука.Всички се правят на големи моралисти, все едно те никога не са го правили.И все пак не ми е особено приятно като всички ме зяпат.Иначе ваще явно са по-консервативни.Пък и клюкарите нека си клюкарстват, това не ме вълнува.И не разбирам как точно ще ме унижат, ако съм се целувала на публични места

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Да се целуват хората кой където иска
    Мен не ме е срам.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Хахаха ... не
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си