- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една негова грешка уби щастието ми
Имам си приятел с когото сме от доста време заедно и много го обичам. Той осмисля живота ми. Само мисалта аз него ме прави адцки щастлива. По неговите думи мисля че и той изпитва сащото кам мен. Караме се мн рядко и той ми удисва за всичко на акала. С една дума с много щастливи. Чак не ми се варва. Но веднаж му влязах в скайпа и видях че си е писал с други момичета. То няма нищо лошо в тва.. ама той ги беше зарибявал.. пращал им целувки.. оговаряли си срещи и т.н. Когато разбрах му дигнал голям скандал. Той мина с предтекста че те са от други градове който са мн далече от нашия и че просто се ебава с тях и ми обеща че повече няма да го прави. От тогава насам наистина повече не го е правил.. Или по точно пращал си е с някой само приятелски целувки от сорта лека нощ и целувка след него ама няма никакви зарибявки и т.н. Но мен това всичко пак ме грезе. Дразнят ме и тези малки безразлични целувки който им праща. Права ли сам да се дразня толкова много или просто наистина да забравя всичко това и да продалжа напред
права си,и аз бих се подразнила,ако гаджето ми праща целувки на разни фусти,без значение дали са познати или не...все пак не прави голям проблем от това![]()
1 ти защо му ровиш в скайпа, това, че сте от много време заедно, не значи, че трябва да му нарушаваш личното пространство. Скайп зарибяването е типично за всички, а и той само се гаври с тях явно, не виждам какъв ти е проблема,той е с тебе обича те, обещал ти е, че няма повече.Не си правете проблеми бе хора, какво толкова като си е писал с мацки, нали не ти изневерява.И малко извън темата, не мисля, че трябва да му ровиш по скайпа, всеки си има лично пространство, отколкото и време да сте заедно, пак трябва да има определена дистанция.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Като за начало се научи да пишеш грамотно !
И не мисля, че трябва да се притесняваш, въпреки че и на мен би ми било леко некомфортно, ако знам че приятеля ми се зарибява с момичета в скайпа.
Но щом ти е обещал, че няма да го прави, повярвай му.
Предполагам ще си поправи грешката.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
И двамата не сте прави, но ако съм на негово място ти също ще получиш голям скандал, че се ровиш в личното ми пространство. Ако нещо те съмнява питай но не се рови. Късал съм за подбни неща
само да уточня.. не сам влязла без негово знание.. той беше вкащи и си беше влязал в скайпа и той сам ми позволи да чета каквото си поискам.. така че не сам го карла на сила или не сам му влизала в скайпа без негово знаниеПървоначално написано от slun4evo momi4e
Справедливо или не аз щях да полудея от ревност ако това ми се беше случило... Не искам да те филмирам, но, как да кажа, едва ли той се чувства толкова щастлив, колкото и ти в тази връзка. Ако беше за какво би се зарибявал с други? Разбира се, винаги има извинението, че е било ебавка и т.н. и той ти е казал именно това. Лично мнение-ако искаш да си сигурна в партньора си си намери друг.
Е не мисля че е чак толкова сериозно.. все пак от както ми е обещал не го е правел.. Пак и съм сигурна в това че ме обича тайкато ми го е доказвал няколко пати вече.. Но мисалта за това което е направил ме измачва страшно много...Първоначално написано от zoben_pitbul
Мн. добре си направила.Аз ако бях на твое място жестоко щях да му се разсърдя и повече нямаше да му вярвам.Аз мн се дразн от такива неща и мисля,че щом го обичаш и държиш на него е напълно нормално да се дразниш.Пък и него за какво му трябва да се ебава за такива нещо...нз
Аз мога да си пиша грамотно просто не сам свикнала да пиша на кирилица и за тва прая бая грешкиПървоначално написано от scoobydors
Загуби ли се доверието в една връзка, скоро няма и да са заедно.Първоначално написано от lipstik
Вапроса е там че аз все още си му имам довериеПървоначално написано от dimitar_ak
Щом е така не рови в личната му кореспонденция. Питай го за нещата, които те притесняват.
Зарибявай се и ти.![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Ми и аз това смяртах да направя.. Ама като му го казах и той ми обеща повече да не го правиПървоначално написано от Drebs
Значи наистина съжалява. Но все пак наистина е доста тъпа постъпката му.Първоначално написано от slav4et0o0o
![]()
Засега остави нещата така и се опитай да не мислиш за това,но винаги си имай 1 на ум.
А ако го изхващаш пак в нещо подобно супер демонстративно направи същото,когато ви се разменят местата доста ще си промени начина на мислене и ще обмисля лапешките си постъпки.
Успех)
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Някой мъже са такива. Може хем много да те обича, хен да зарибява момичета по скайп. Виждал съм и по-сериозни подобни зарибявания по скайп, но момчето пак си обичаше момичето, и просто това му беше в характера. Малко странно, но е факт.Първоначално написано от slav4et0o0o
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Че какво общо има това,че пишеш на кирилица?!Най-много да бъркаш а-ъ,ж-в,ъ-у ама ти бъркаш букви като а-е и т.н.Първоначално написано от slav4et0o0o
![]()
По темата:Ти пък,от къде си сигурна,че не си е писал пак с тези момичета?!Адски е лесно да изтрие само текущата дискусия от хронологията и ХОП! - нищо не е станало!!!А и как ще си уговаря срещи с момичета,които живеят МНОГО ДАЛЕЧ от вашия град![]()
Освен това,с какъв акъл си му казала,че си решила и ти да се зарибяваш с момчета от скайп![]()
П.П.На колко години си13-14 поне имаш ли?!
(питам сериозно!!!)
да имам..аз съм на 17.. неможе да изстрие хорнологията щото незнае от каде (казвам го савсем сериозно.. той нищо не хваща от компютриПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
) А колкото до момичетата те наистина са далече...
Скок подскок, ааа такаааа! Я сега да чуя, кое е момичето, което възприема приятеля си като личен предмет и го лишава от тъй ценния за него въздух, помагащ му да си изгради мъжката личност?
Малииии миче, я кажи сега ти защо ни възприемаш като кукли - както ни сложиш, така трябва да седим!? Какво сега - момчето което е с теб, трябва ли да се лиши от всякакви контакти с момичета, за да не изгуби вярата ти! Ах тази мегаломания, ах това чувство за собственост, ах!Първоначално написано от lipstik
Оууу коте, не винаги е така! Момчето, ако е умно прасенце, ще търпи да бъде наранено само веднъж, след което вече няма да му дреме и познай какво ... Славчето ще загуби! Може да сме свинЬе, ма не сме прости свинЬе!Първоначално написано от Drebs
Аз съм такъв характер... толкова години с едно момиче, а междудругото в скайп зарибявам още. Но! Има едно НО! Аз не ги зарибявам, за да се възползвам от тях сексуално ... целта ми е да се възползвам ментално. Меря си границите и си доказвам някои неща, след което загубвам интерес и продължавам напред. Това не се дължи на избиване на комплекси, а на търсене на нещо много специфично в другите хора, но за съжаление повечето са много простоскроени и те така ... живота продължава и си седя с ДЗВЕРО!Първоначално написано от Nam3less3
![]()
В другата й тема пише, че е паднало ... пууу Славке, не пожела да ме направиш Дедо, засрами се!![]()
ко да се прай.. такав е животаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от scoobydors
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти си глупава и неграмотна. Суровата истина.
Животът е адът описан в Библията!
еми описа го перфектен, удисвал ти на акъла, нам си кво.. за кво ще го махаш.. спри да му правиш проблеми на момчето !
айде сега за едно сайтче ще го убиеш
и аз бих се издразнила, като се знам ква съм.. ама да го режеш и да се правиш на велика страдалка не е много готино o.0
"убил ти щастието".. че се рови в нетО... не преигравай, айде моля ти се...
голяма работа, преглътни го, ако за всяко нещо ще се сърдиш и трудно ще прощаваш то отиде коня..
пък и нали ти е казал че няма да прави вече така и си е удържал на думата...
стига го мъчи и трОви... прекаляваш според мене с дразненията си.. не стига че е спрял и си останала доволна, ами и съвсем да спре да праща целувки...
знаеш че не си му 1вата, имал е и други момичета, не мисли тебе за най-красивата нито те е поставил на пиедестал... вместо да го караш да се лишава от някви съвсем обикновени и незначителни неща само да се почувстваш "номер1 и единствена", което никога няма да е така, по-добре се пребори със себе си и някои твои капризи... знаеш, че те обича, знаеш че е послушен, ама и това не ти ли стига? бас държа че ако си говорите за бивши гаджета ще полудееш...
поставям се на твое място като УЖАСНО ревнива, скандалжийска и с чувство за собственост девойка, ама осъзнавам че ми е голям минус и се боря с това... моделирам характера сидоста по-лесно е да съм добро и нормално момиче с малки претенции, отколкото да се опитвам да съм "г-жица единствена и номер1" в сърцето на някой мъж...
айде преборвай се и ти с тия капризи и лайна, дето си ги измисляш..
не стига че ти е угодил, ами и още.. малко ли прави за тебе, малко ли те обича че за такова нещо ще му очерниш живота? я си помисли обективно имаш ли правото...
зайчето с карираните ушички, +1, умен пич излизаш
пп. И не си била права дда му се ровиш в скайпа. Ако не беше разбирала всичко щеше да си върви като по вода и гаранция че е нямало да ти изневери, просто мъже, кво да ги правим, искат да се закачат и с други, но вероятно е щял да има мярка.. така че, айде отпусни се и му отпусни въжето около врата!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride