Имам си приятел с когото сме от доста време заедно и много го обичам. Той осмисля живота ми. Само мисалта аз него ме прави адцки щастлива. По неговите думи мисля че и той изпитва сащото кам мен. Караме се мн рядко и той ми удисва за всичко на акала. С една дума с много щастливи. Чак не ми се варва. Но веднаж му влязах в скайпа и видях че си е писал с други момичета. То няма нищо лошо в тва.. ама той ги беше зарибявал.. пращал им целувки.. оговаряли си срещи и т.н. Когато разбрах му дигнал голям скандал. Той мина с предтекста че те са от други градове който са мн далече от нашия и че просто се ебава с тях и ми обеща че повече няма да го прави. От тогава насам наистина повече не го е правил.. Или по точно пращал си е с някой само приятелски целувки от сорта лека нощ и целувка след него ама няма никакви зарибявки и т.н. Но мен това всичко пак ме грезе. Дразнят ме и тези малки безразлични целувки който им праща. Права ли сам да се дразня толкова много или просто наистина да забравя всичко това и да продалжа напред