- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За какво живеете?
за да се развивам
Еми и аз така.Живея ,за да правя щастливи хората, които ме обичат, а именно семейството ми на първо мястоПървоначално написано от Pliok0019
Сега за момента живея също и за приятелят си, надявам се, че това има смисъл
![]()
доскоро си живеех за купона действително...Гледах само как да ходя да веселя,пия и др. работи...Живея защото ми е отредено явно знам ли отскоро си имам една цел да заживея сам отделно от наще нищо че скоро направих 18И явно за тва ще живея идните месеци докато не се случи пък после кои знае
(ама и аз дрънкам едни глупости
)
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Живея, защото живота е най-хубавото нещо на света. Докато живееш се сблъскваш с какви ли не препядствия, с какви ли не несгоди и все пак продължаваш да живееш. По пътя, който извървяваш се срещаш с много хора, научаваш много неща за себе си и за всичко, което те заобикаля. Има моменти в живота ти, който те карат да се натъжиш, но все пак знаеш, че и утре е ден и винаги нещата МОГАТ да се оправят. И както казах, в този си път ти се запознаваш с много хора и същевременно общуваш с тях. Главната цел е да срещнеш някой(твоята сродна душа) с който да продължите този дълъг път до вечността...И така, живота е едно колело, което се върти непрестанно...Човек трябва да взема от него с пълни шепи, защото той е само един. Изживейте го ПЪЛНОЦЕННО!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Живея за едни супер елементарни и в същото време важни за човек неща - искам да имам добра работа, човек, който да ме обича и деца.
Искам някой ден да се обърна и да си кажа "това беше живота.. и да, изживях го добре.."
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
+1Първоначално написано от Romance
За утрешния ден? За неизвестността, която носи? Вероятно живея точно за неизвестността. Ако знаех какво ще ми се случи утре, следващата седмица, догодина, животът би изгубил смисъла си. Но вероятността утре да се случи нещо Забележително е нещото, което ми вдъхва желание за живот.
за да си доставям удоволствие на себе си и на околните
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
Живея за да постигна това,което искам и заради моето семейство и приятелите ми![]()
Zaradi vsichki malki momenti i neshtica, koito me zaobikalqt.
Zaradi istinskata muzika i mechtite si.
Zaradi spomenite si.
Zaradi vremeto...![]()
Живея, за да ям, сера и пикая.Отвреме навреме и за да пърдя и да се оригвам.
![]()
няма нищо случайно-щом си се родил щом си тук сега значи има защо-всеки сам трябва да открие смисъла на своя живот
![]()
за кво живея,за компа си
ami az produljavam da se borq zaradi choveka koito obicham
Мислех си, че знам отговора, докато не се замислих наистина. И не съм сигурна, че ще отговоря точно на въпроса за какво живея, но важното е да се трупат мнения.
(Лелята в магазина ми сбърка цигарите и димът на тия е много гаден и ме разконцентрира. Защо ли каквото и да правиш, димът на цигарите винаги отива право във физиономията ти? Или ако има други хора с теб димът отива към онзи, на когото най-много му пречи?)
Живея, защото съм се родила. Имам мечти, имам планове, имам много, много цели, заради които живея, мислех си. Но дори и да нямам голямо, здраво и щастливо семейство, любящ съпруг и поне четири-пет деца (това е една от мечтите ми, които за мен са смисълът на живота ми), няма да спра да живея. Даже сигурно дори и без тях пак ще си намеря за какво да съм щастлива и да си мисля, че животът ми е пълноценен.
Та явно смисълът на живота за мен е в това сами да си го изпълваме със смисъл, независимо какво се случва, дали преуспяваме, дали допринасяме за благото на човечеството, дали просто си правим купона и се наслаждаваме на удоволствията, просто да се стремим към това, за което си мечтаем, и да пием бира редовно.
Непрекъснатата борба в името на това, в което вярваме, извличането на максималното от всички неуспехи, радостта от всички успехи по пътя - де да знам, нещо такова.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Най-тъпото след това да живееш заради няк'ъв предмет или нещо неодушевено.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
атака, не е тъпо...стига човекът да оправдае усилията ти и да ти отвърне със същото. Което става мнооооого много рядко, ако въобще все още става... о.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Навик от предишния ник![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Пффф.
А ако все пак той ти отговаря със същото, правите всичко един за друг, но се случи така, че единият от двамата умре или поради някакви нещастни обстоятелства се разделите? Тогава живият трябва да се самоубие или и двамата да се самоубият, или поне да останат нещастни до края на живота си. Аз така разбирам т'ва да живееш за някого и от тая гледна точка викам, че е много тъпо.
е, ама ако от вътре не му идва на тоя човек да ти отвърне със същото, колкото и зор да си даваш, няма да го накараш да те обича... примерно. преди да решиш да си посветиш живота на някого, трябва добре да помислиш дали имаш шанс да оценят усилията ти. но пък има хора, които се кефят да тичат след някой си, въпреки да знаят, че реално няма да получат някакво признание за отдадеността си.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Мда, прав/а си. Аз съм такава. Да, тъпо е, ама така съм свикнала. Скучно ми е когато нямам несподелена любов, която да оплача.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Точно... имаше един момент, в който не бях влюбена, и ми беше супер глупаво, че няма за кого да мрънкам и да си мисля преди да заспя.Първоначално написано от babity
![]()
В повечето случаи не си заслужава да живееш заради някого => наистина е тъпо и неподходящо, това ми е мнението.
А за самоубиването, валкирия...би било прекрасно иначе в един приказно-романтичен свят. Нашият не е такъв...
Идеята е да живееш за себе си и за другите в някакъв уравновесен спрямо разбиранията ти баланс..
*другите - близки, за които все пак си СТРУВА да живееш и да рискуваш дадени неща.
Това ме подсети за..Първоначално написано от ScionOfStorm
In my world
Love is for poets
Never the famous balcony scene
Just a dying faith
On a heaven's gate