.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Еми то Найтуиш винаги са били романтици :р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

LONSDALE88
    Guest
    Както казваме с един съфорумец:ЧЕКАМЕ САМО НАШИТЕ И ПРОДАВАМЕ ИМОТИТЕ и АПАРТАМЕНТИТЕ
    А децата ми да му мислят,няма да си преебвам живота зарад тях

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Живей така че всеки ден,всеки час,всяка секунда да си като на края на ръба.

Аз съм на края и няма да скоча !

Live your life,and you will be free ! - Unknown Author
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    В повечето случаи не си заслужава да живееш заради някого => наистина е тъпо и неподходящо, това ми е мнението.

А за самоубиването, валкирия...би било прекрасно иначе в един приказно-романтичен свят. Нашият не е такъв...

Идеята е да живееш за себе си и за другите в някакъв уравновесен спрямо разбиранията ти баланс..

*другите - близки, за които все пак си СТРУВА да живееш и да рискуваш дадени неща.
    Самоубийството е тъпо, когато има за какво да продължаваш напред. Няма място и в приказно-романтичния ми свят също.
    Иначе, да, моят живот не е само мой, споделям го с човека до себе си, с приятелите си, те ме карат да изпитвам чувства и емоции, преживявам с тях неща, които са важни за моя живот. Но според мен, (не искам да говоря в първо лице, единствено число) един човек може да счита живота си за безсмислен и да не изпитва щастие от него, когато загуби детето/децата си. Не се сещам за друго, с което човек не може да се пребори и отново да бъде щастлив и пълноценен. Де да знам, може да съм леко наивна, нямам опит в тия неща. Надявам се никога да не изпитвам разочарованието от изгубена мечта.
    Чак да живея заради близките си - не го правя, обичам ги, страшно важни са за мен, правя и ще продължавам да правя всичко възможно, за да са щастливи. Но не ги възприемам като причина да живея (прощавай, не се сещам как да го формулирам по-задълбочено и високопарно).
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Живея, за да се оженя, да имам деца, а после и внуци
    Живея, за да съм с човека, който обичам!!!

Яко венецуелски сериали, хахаха

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

страшно важни са за мен, правя и ще продължавам да правя всичко възможно, за да са щастливи
    Ами точно това имах предвид и аз общо-взето. Естествено, че идеята да живееш ще е да живееш за себе си, то е съвсем нормално, не вярвам, че MmimsS примерно ще го говори това, което сега, след еди колко си години, ама там не е моя работа :р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    идеята е да живееш за себе си... дотук
    това е правилно....
    ти пак можеш да си обичаш някого и именно да живееш заради това....
    човек не обича за да бъде обичан, самата негова любов го прави щастлив

RegularCunt обаче е адски прав
    в живота има само една единствена максима.. махайте всички философи
    чисто и просто в живота трябва да ти е на к*ра за всичко и всеки
    това е

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не се бях замислял сериозно досега... това ме кара да почам да търся окончателния отговор и ХОП! ето ти причина да живееш

Може би от интерес... супер интересно ми е всичко ставащо на планетата от биологична гледна точка... как еволюират организмите и т.н. Живея и за удоволствията в живота... прителската среда с много смях, покъртителните български и световни пейзажи... пътуване, разглеждане, разбиране. Долу горе това са нещата, които ми осмислят живота и поддържат огъня на итнереса в мен. Също така бих искал да видя как ще си проиграя картите занапред и какъв ще стана като по-голям как ще умра? дали ще разбера въобще, че умирам или ще е бавно и мъчително. Такива ми ти работи

Всеки живее за себе си, но това което го кара да живее са нещата кото го правят щастлив, които му вдъхват надежда. Мен тези неща ме правят щастлива, а другите хора на друго се радват, няма еднакви хора

Живея, за да преча!

За да тровя живота на тези които не ме харесват.
    Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!

Минутка за поезия
    За всичко живея, за мен, за живота, за това дето предстои, за вероятностите и невероятностите, хах :Д
    Някой беше казал "Замисли се за нещата, за които би умрял- всъщност те са нещата, за които живееш." и в тоя смисъл съм си изградила ценностната система и знам кое е важно за мен
    В тоя смисъл трябва човек понякога да си припомня за какво иска да живее и му е на теория водещото в живота и какви ги върши на практика, риалъти чек, дето се вика

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Re: За какво живеете?

za metallica, motokrosa ....i.... kitarata mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си