- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен след сън
минава минава,споко![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
и на мен ми се е случвало обаче момичето от съня него познавам интересно хмм...иначе като станах ми беше некво странно сърцето щеше да ми гръмне готин беше жалко че беше само сън
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
оф тва нещо сънищата е опасно. Познат ми звучи твоя случай. Става страшно така да си паднеш по някого, но така или иначе е един вид твоето подсъзнание ти казва какви тайни крие. Рано или късно симпатиите ти към нея щяха да се проявят. Но никога не забравяй, че в сънищата всичко е идеално(и хората в тях включително), а реалността е доста по-груба.
Даааа, случвало ми се е![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Влюбването е много повече от това, което ти си почувствал след като си се събудил ... сега може просто да те влече, или да я харесваш ...
Аз веднъж сънувах, че съм влюбена в един мой приятел, и беше много странно, ама бързо ми мина, защото в действителност не го харесвам по този начин. :P Та и на теб може да ти мине.Ако ти мине, значи всичко е било само на сън, ако ли не, явно е сигнал от някакво подсъзнателно чувство...![]()
В интерес на истината това се случи преди около седмица, а сега само като ме доближи повече и сърцето ми ще се пръснеПървоначално написано от Leopardess
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Случвало ми се е. Само, че при мен не беше само 1 сън, а продължаваше със седмици и ставаше все по-хубав и по-хубавИ накрая бях хлътнала до уши. Още имам по специално отношение към този човек...и пак го сънувам понякога.
Some things are better left unsaid!
Ами значи е твърде вероятно да си във втория случай ....Първоначално написано от darking
хах случвало ми се беше но отдавна и то това влюбване беше за 2 седмици![]()
![]()
абе не знам за вас ама аз веднъж сънувах една дет мноо ме кефеше, бяхме с авери, отидохме до магазина и после се озовах в няккъв шибан сън в който ръцете са ми радиоктивни и единствения начин да не се взривя е с няква пещщ .... общо зето на сутринта ме беше яд че съня ми беше шибано прекъснат така
Хах...и аз така след един сън се бях влюбила в едно момче от даскало което не можех да понасямпонеже бееше отвратителен характер....емм там няколко седмици ми умаляваха краката като говиждах...после направи некфа глупост за която ми направи лошо впечатление...ии ми мина интересатака че споко,а и не мисля че е влюбване..по скоро привличане
![]()