.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Palt0 zebra ?

Palt0 zebra ?

Iskam da si vzema palt0 0t zebra (ne estestven0..) Dali nqkade v varna shte namerq za 100-150-200... IZKUSTVEN0 ??? K0it0 znae...da kaje pls.....
    Mersi predvariteln0
    xaxaxa

Супер фен Аватара на iPurple
    xaxx ujas... ne bih hodila s takova pri misulta 4e e ubita zebra za da mi e toplo (dori i da e izkustveno) + tfa e grozno
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

o0fffff.........ti ne vijdash li kakva e temata ??? Nqkoi da ti e iskal mneniet0 ?
    xaxaxa

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от QMH_f
    o0fffff.........ti ne vijdash li kakva e temata ??? Nqkoi da ti e iskal mneniet0 ?
    форума е за всички,които имат мнение и искат да го изкажат,а на теб не ти е работа да казваш дали може да говори или не
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Blab
    Ахахаххаха:Д
    И като някой трябва да пресече, постиляш(или лягаш) на улицата:Д
    Ужасно селско е, както и пантереното, леопардовото... и всякакви подобни шарки.

o0f zaebete...glypachki... h0dete si s shyshlqk0vite _)_
    xaxaxa

Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите
    Ангелы здесь больше не живут...

ebsi i spama stana ...i taka po temata.. hubavi sa na men mi dopadat.. ne bih nosila no ..tva ne mi pre4i da jmi har.. a za varna nz 6toto mi e dale4koo0o.. sry 4e ne moga da pomogna jno mislq 4e na 200 moje6 da si vzeme6 perf.takova... aiii uspeH!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Не е нужно да обиждаш другите като не ти изнася...! По-лесно е просто да замълчиш...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    in my world!
    Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    xaxx ujas... ne bih hodila s takova pri misulta 4e e ubita zebra za da mi e toplo (dori i da e izkustveno) + tfa e grozno
    Е как ще е убита зебра за ИЗКУСТВЕНО палто
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Цитирай Първоначално написано от verdjitO
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Е как ще е убита зебра за ИЗКУСТВЕНО палто

Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Не е нужно да обиждаш другите като не ти изнася...! По-лесно е просто да замълчиш...
    защо тя трябва да мълчи а другите да я обиждат...мислете малко преди да пишете такива тъпотии
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    защо тя трябва да мълчи а другите да я обиждат...мислете малко преди да пишете такива тъпотии
    А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася? ...Разбирам някой да я е хванал на улицата и да я е пребил заради тва грозното
    "палто" ама...
    мисли малко преди да пишеш такива тъпотии.

Цитирай Първоначално написано от sunny_
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася? ...Разбирам някой да я е хванал на улицата и да я е пребил заради тва грозното
    "палто" ама...
    мисли малко преди да пишеш такива тъпотии.
    аз въобще не говоря за това ... казах че не ми е ясно защо тя трябва да си мълчи...щом другите я нападат защо и тя да не им отвръща със същото .... "А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася?" - защото сички едва ли не я критикуват заради това че тя иска да си купи някакво си яке
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    селяния над шия

пфф писна ми от вас все трябва да има някой който да си изкаже негативното мнение , което даже няма нищо общо с темата .. както и да е ... не знам
    Make Some Noise ... ;]]]

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Винаги има две мнанея - на такива на които им харесва и на такива на които не им харесва... ...Но все пак момичето ще си го носи....Не ви пита дали ви харесва или не...
    По темата...
    Варна е голям град...Има много такива магазини...Виж, обиколи, разгледай...Не вярвам, че няма да си намериш...
    Айде, успех!

ами добре де .. ама авторката кфо я е*е че еди си кой не би носил такова палто ?! така или иначе няма да си промени решението да си вземе ... толкова ли е трудно да й отговорят къде има (ако знаят) ?!
    Make Some Noise ... ;]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си