- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Palt0 zebra ?
Iskam da si vzema palt0 0t zebra (ne estestven0..) Dali nqkade v varna shte namerq za 100-150-200... IZKUSTVEN0 ??? K0it0 znae...da kaje pls.....
Mersi predvariteln0![]()
xaxaxa
xaxx ujas... ne bih hodila s takova pri misulta 4e e ubita zebra za da mi e toplo (dori i da e izkustveno) + tfa e grozno
Fall down seven times..
Stand up eight.
o0fffff.........ti ne vijdash li kakva e temata ??? Nqkoi da ti e iskal mneniet0 ?![]()
![]()
xaxaxa
форума е за всички,които имат мнение и искат да го изкажат,а на теб не ти е работа да казваш дали може да говори или неПървоначално написано от QMH_f
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ахахаххаха:Д
И като някой трябва да пресече, постиляш(или лягаш) на улицата:Д
Ужасно селско е, както и пантереното, леопардовото... и всякакви подобни шарки.
o0f zaebete...glypachki... h0dete si s shyshlqk0vite _)_
xaxaxa
Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите![]()
Ангелы здесь больше не живут...
ebsi i spama stana ...i taka po temata.. hubavi sa na men mi dopadat.. ne bih nosila no ..tva ne mi pre4i da jmi har.. a za varna nz 6toto mi e dale4koo0o.. sry 4e ne moga da pomogna jno mislq 4e na 200 moje6 da si vzeme6 perf.takova...aiii uspeH!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Значи първо пишеш във форум, където всеки е в правото си да изрази мнението си, второ ето го и моето мнение- тъпо! и трето- щом искаш нормално да се отнасят към теб и ти се отнасяй нормално с другите
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Е как ще е убита зебра за ИЗКУСТВЕНО палтоПървоначално написано от iPurple
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
защо тя трябва да мълчи а другите да я обиждат...мислете малко преди да пишете такива тъпотииПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася? ...Разбирам някой да я е хванал на улицата и да я е пребил заради тва грознотоПървоначално написано от _mimi7y_
"палто" ама...
мисли малко преди да пишеш такива тъпотии.![]()
аз въобще не говоря за това ... казах че не ми е ясно защо тя трябва да си мълчи...щом другите я нападат защо и тя да не им отвръща със същото .... "А защо пише във форуми, където хората си дават мнението, а след това обижда като не й изнася?" - защото сички едва ли не я критикуват заради това че тя иска да си купи някакво си якеПървоначално написано от sunny_
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
селяния над шия![]()
пфф писна ми от васвсе трябва да има някой който да си изкаже негативното мнение , което даже няма нищо общо с темата .. както и да е ... не знам
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Винаги има две мнанея - на такива на които им харесва и на такива на които не им харесва...![]()
...Но все пак момичето ще си го носи....Не ви пита дали ви харесва или не...
![]()
По темата...
Варна е голям град...Има много такива магазини...Виж, обиколи, разгледай...Не вярвам, че няма да си намериш...
Айде, успех!![]()
ами добре де .. ама авторката кфо я е*е че еди си кой не би носил такова палто ?!така или иначе няма да си промени решението да си вземе ... толкова ли е трудно да й отговорят къде има (ако знаят) ?!
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]