- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ^^^вярно ли е, че ароматизираните превръзки.....^^^
Та кажете-вярно ли е, че ароматизираните превръзки могат да доведат до инфекция??И ако да-защо??Ако не-защо???
да,вярно е ..не е желателно да се използват често,дори въобще не е желателно да се използват,аз лично не използвам такива
аз съм с Always..
.. иначе незнам защо е така,но от много хора съм чувала ,че се получават инфекции.
Вярно е ..
НЕ мога да кажа защо .. но не случайно не се преповъчват силно ароматизирани сапуни и душ гелове![]()
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
Ами вярно е , просто защото за да се добавят тези аромати превръзките минават през какви ли не химии, които изобщо не са полезни за организма и доста често се появяват алергични реакции към препаратите използвани за ароматизацията им.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Щом има алергия, значи организмът е нетолерантен към дадена съставка на нещо, било бельо, душ гел, интимен гел, ароматизирани кърпички. По-подробен отговор на въпроса Защо търсете в учебниците по имунология и алергология.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вярно е,защото ароматът може да раздразни лигавицата и от там да се появи неприятно течение/най-често/ или друга болест,след което ще трябва да имаш среща с гинеколога си!Същото е и с тоалетната хартия/ароматизираната/и с интимните гелове,спрейове,сапуни дори и от душ-гел,шампоан и балсам може да се получи същото!!!
Ароматизираните превръзки са адски вредни. Не мога да си обясня как има момичета, които ги позлват!
+1Първоначално написано от chokolate_girl
![]()
![]()
аз ползвам ароматизрани и съм супер![]()
Ми сега прочетха всички мнения и имаше само една sssladuranka която казва, че няма проблеми с ароматизираните превръзки.И всъщност се чудя, защо може да се получи инфекция-да някой спомена, че не случайно не е препоръчително да се използват силно ароматизирани душ гелове и интимни гелове, но все пак превръзките са леко ароматизирани!И се досетих, че един път аз бях използвала ароматизирани превръзки и, че от тях нищо не ми стана-това значи ли, че ако продължа сега да използвам пак няма да ми има нищо???
Аз казах,че е вредно за лигавицата на матката,а от там може да ти стане нещо.Това,че до сега нищо не ти е станало е чист късмет.Никога не е късно да ти стане.Каква е тая мания по ароматизираните превръзки?Какво им харесвате?![]()
Абе нещо бъркаш, защото лигавицата на матката е доста навътре, а превръзката не е тампон за да стигне до там!Първоначално написано от fuklu
Не се базикам.Вагината е мн чувствителна.Една приятелка беше получила течение от тея превръзки...Ако още не вярваш питай гинеколог или 5-6 твои приятелки.Поне една от тях ще е имала проблеми.Аз ти казвам истината ти не възприемаш.Продължавай да ги ползваш пък да видим...
az li4no polzvam aromatizirani i do sega nyamam oplakvaniya![]()
az li4no polzvam aromatizirani i do sega nyamam oplakvaniya![]()
аз лично не позлвам превръзки..тече си ми в бикините или подлагам малко тоалетна хартия и така нямам проблем. после си хвърлям бельото за пране или сменям хартийката и така
Първоначално написано от sladky2009
Ти базикаш ли се??И ако не се базикаш как не ти се цапат дънките/панталона с който си?
ами цапам се но в тези дни хода с черен панталон и не личи..а тоалентата хартия върши почти същата работа като превръзките ако я сменяш редовноПървоначално написано от foreverr
ми аз само един път съм пробвала с тоалетна хартия и тва беше кат бях на кафе и тама ми дойде и нямах превръзка и си сложих тоалетна хартия и после хартията майна полепва по п*****а и става тъпо!А и как ходиш нацапана бе и сядаш по чиновете и ги цапаш
ти май нещо ме базикаш...
Първоначално написано от foreverr
нз кво странно има..не съм първата цапала стола в училище.веднъж не станах от него целия ден беше ме срам но никой не разбра. освен тва си мразя училището. а тоалетната хартия полепва за тва се сменя редовно..ама аз забравам и за тва става така![]()
Хех ми ти си знаеш, но по добре е да дваш по 1-2 лева на месец за превръзки, вместо да переш много рамарсени гащи
![]()
ама ти сериозно ли и повярва на sladky2009 ?Първоначално написано от foreverr
![]()
а иначе по темата: не знам дали са вредни или не, но разлика между ароматизирани и обикновени превръзки няма![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()