.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Ми сега прочетха всички мнения и имаше само една sssladuranka която казва, че няма проблеми с ароматизираните превръзки.И всъщност се чудя, защо може да се получи инфекция-да някой спомена, че не случайно не е препоръчително да се използват силно ароматизирани душ гелове и интимни гелове, но все пак превръзките са леко ароматизирани!И се досетих, че един път аз бях използвала ароматизирани превръзки и, че от тях нищо не ми стана-това значи ли, че ако продължа сега да използвам пак няма да ми има нищо???
    според мен нищо няма да ти стане щом в началото не е станало

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    аз лично не позлвам превръзки..тече си ми в бикините или подлагам малко тоалетна хартия и така нямам проблем. после си хвърлям бельото за пране или сменям хартийката и така
    Ти базикаш ли се??И ако не се базикаш как не ти се цапат дънките/панталона с който си?
    ами цапам се но в тези дни хода с черен панталон и не личи..а тоалентата хартия върши почти същата работа като превръзките ако я сменяш редовно
    ми аз само един път съм пробвала с тоалетна хартия и тва беше кат бях на кафе и тама ми дойде и нямах превръзка и си сложих тоалетна хартия и после хартията майна полепва по п*****а и става тъпо!А и как ходиш нацапана бе и сядаш по чиновете и ги цапаш ти май нещо ме базикаш...

нз кво странно има..не съм първата цапала стола в училище.веднъж не станах от него целия ден беше ме срам но никой не разбра. освен тва си мразя училището. а тоалетната хартия полепва за тва се сменя редовно..ама аз забравам и за тва става така
    Хех ми ти си знаеш, но по добре е да дваш по 1-2 лева на месец за превръзки, вместо да переш много рамарсени гащи
    ама ти сериозно ли и повярва на sladky2009 ?

а иначе по темата: не знам дали са вредни или не, но разлика между ароматизирани и обикновени превръзки няма
    Ми не съм и повярвала разбира се...Иначе по темата-има разлика бее тва е, че едните миришат яко

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    foreverr ако под "яко" имаш предвид "силно" може да поспорим...то си зависи и от самата марка,приметно аз съм ползвала,и още в шкафа имам everyday техият аромат въобще не е силен

Повече от фен
    Град
    Видин
    ходих на гинеколог и тъй като имам оплаквания и лекарката не можа да определи от кво е защото нищо ми няма и ми каза, че може да е от превръзките ... а аз използвам само ароматизирани ежедневки, защото имам бяло течение и няма как ... така че Да, може

Цитирай Първоначално написано от mims-vd
    ходих на гинеколог и тъй като имам оплаквания и лекарката не можа да определи от кво е защото нищо ми няма и ми каза, че може да е от превръзките ... а аз използвам само ароматизирани ежедневки, защото имам бяло течение и няма как ... така че Да, може
    Да, вече се отказах от ароматизираните..

В никакъв случай не ги ползвай!Аз ползвах онези Bella и сега имам гадно щипене и сърбеж..

Тема от 2008...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си