Цитирай Първоначално написано от sladky2009
Цитирай Първоначално написано от foreverr
Цитирай Първоначално написано от foreverr
аз лично не позлвам превръзки..тече си ми в бикините или подлагам малко тоалетна хартия и така нямам проблем. после си хвърлям бельото за пране или сменям хартийката и така
Ти базикаш ли се??И ако не се базикаш как не ти се цапат дънките/панталона с който си?
ами цапам се но в тези дни хода с черен панталон и не личи..а тоалентата хартия върши почти същата работа като превръзките ако я сменяш редовно
ми аз само един път съм пробвала с тоалетна хартия и тва беше кат бях на кафе и тама ми дойде и нямах превръзка и си сложих тоалетна хартия и после хартията майна полепва по п*****а и става тъпо!А и как ходиш нацапана бе и сядаш по чиновете и ги цапаш ти май нещо ме базикаш...

нз кво странно има..не съм първата цапала стола в училище.веднъж не станах от него целия ден беше ме срам но никой не разбра. освен тва си мразя училището. а тоалетната хартия полепва за тва се сменя редовно..ама аз забравам и за тва става така
Хех ми ти си знаеш, но по добре е да дваш по 1-2 лева на месец за превръзки, вместо да переш много рамарсени гащи