- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- plssssss ako znaete
Zdraveite na vsi4ki!Pyrvo izvinqvam se 4e pismoto mi e na latinica i ftoro napravih temata za6toto imam edin vypros.Do4uh ne6y 4e glavniq aktior ot prison break Uentuyrt Miller imal myspace i 6te sym mnogo blagodarna ako nqkoi gy znae i mi gy dade az mnogo tyrsih no taka i ne mojah da gy otkriq mnogo vi blagodarq na vsi4ki vse pak za otdelenoto vreme![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
а това какво общо има с любовта?![]()
Ем .. тя го обичаа бреееПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Xlive 4 loveX
<3 <3 <3
Явно е влюбена в негоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Не е за този раздел,но мога да ти кажа,че името му се пише Wentworth Miller-може да ти помогне.
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...![]()
ХаХаХаХа...е,как ще му ги имаш...нали е изгубено дететоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от Victorya
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
pojelavam ti da go otkriesh
![]()
Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
ах..любов любов!!![]()
оффффффффффф престанете с тея тъпи теми дето мястото им не е в този сайт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
влюбено е момичетоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Темата не е за тук, друго щеше да е ако питаш '' Как да омаям актьора, много го обичам ''![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
NaNa_SladuRana написа:
аз обичам изгубеното дете на брата близнак на лелята на съседката на Хоан Алфонсо Мигел де ла Фонсека,но му нямам кординатите...
phahpahpahahp
![]()
![]()
това ме разби мега хипер уникално яко е
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от strawberry
По дяволите,името му не е Uentuyrt Miller,a Wentworth Miller...второ аз щом не съм 'ЧУЛА',че любимия ми актьор има myspace->явно няма.
п.п да бре,обича го,името му незнае![]()
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Тва че ти не си чула не значи че и аз не съм чул MYSPACE.COM\WENTWORTHMILLERПървоначално написано от samoubiika
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
оо аз съм влюбена в него ,,той е най-готиния мъж![]()
П.С. по темата несъм чула да има myspace![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.