- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен след сън
Познавам едно момиче, което никак не е грозно, но до скоро просто не я приемах за нещо повече от приятелка. Наскоро, обаче, сънувах един сън в който бях луд по нея и от тогава съм влюбен. За първи път не ме влече толкова външността колкото това ВЪВ нея![]()
Да ви се е случвало нещо подобно? Аз лично не мога да си го обясня![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
poredeleno ne mi se e sly4valo![]()
![]()
ne moje da si vluben be 4ovek
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Случвало ми се е![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ооо случи ми се е и то вчера сънувах едно момче от класа ми съня беше невероятен но когато се събудих бях толкова влюбена че цял ден не престанах да си мисля за него![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е да сънувам, че съм влюбена в някое момче и като се събудя ми е някак странно. Но след известно време (около 10 мин.) всичко си е както преди.![]()
на мен също не ми се е случвало.... но за да изпитваш нещо към нея след този сън.... според мен си влюбен..![]()
Impossible is a dare.
Втората-третата седмица като почнахме даскало сънувх един от съседният клас и след това цели 2 дни си въобразявах ,че го харесвам ,но след това всичко си мина![]()
sly4valo mi se e... sled tova stanaxme gadjeta i bqxme zaedno 1 god i 4etiri meseca ... sled tova toi zamina za italiq s roditelite si .... (cry)
аз например ,когато сънувам нещо хубаво с гаджето ,че си прекарваме добре ,като се събудя съм мн щастлива и го обичам още повече![]()
И аз така веднъж.Първоначално написано от ivsan4eto
П.П. Не мога да кажа дали си влюбен или не. При всеки е различно...
И все пак мисля, че "влюбен" е силно казано!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
На мен също ми се е случвало голям шит е бях се влюбил в едно момиче, но добре че съм човек на които много не му пука дали е влюбен или не и ми мина след 1 седмица![]()
И за мен "влюбен" наистина е мнооого силна дума, но наистина беше така и затова ми беше толкова странно....Първоначално написано от scoobydors
![]()
Чудя се ако пак сънувам някое момиче и се влюбя в нея и като се сабудя, тя е до мен и ме целунне дали ще продължа да съм влюбен в нея![]()
уууу да случвало ми се е хаха сънищата могат да означават страшно много неща хихи абе яко си е![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ahaaaam (malky tujno ama ..)Първоначално написано от nicolepcd
Съновник му е майката....
Ем, нали сънуваме неща, които подсъзнателно искаме, страхуваме, мразим - поне при мен е така. =О Може да си я харесвал, но да не си го осъзнавал преди съня. =О Леле, кви простотии ръся. =О
не ми се е случвало обаче познавам едно момче на което му се е случвало и винаги ми е било много чудно как след един сън ще се влюбиш в някой незнам не го разбирам това може би защото не ми се е случвало![]()
Първоначално написано от elinceto94
+1 beshe super s1n
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
да случвало ми се е
И аз съм такаПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
Много е глупаво, но първите 4 месеца от връзката с бившия ми приятел не го бях сънувала нито веднъж. Една вечер го сънувах и се чувствах невероятно щастлива - бях дори по луда по него. На следващия ден скъсахме.
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
даа случвало ми се е![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя