.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: .

Фен
    Град
    Бургас

.

......

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не е много, според мен е нормално 5-6 години.. айде 7 най много Аз сега примерно съм хвърлила око на един сладур, който е с 3 години по-малък от мен.. ама едва ли ще се получи нещо
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Не мисля,че е много!Нормално.Стига ти да не си на 12 - 13,а тои на 18 ...
    Обичам те <3 !!!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Не мисля,че е много!Нормално.Стига ти да не си на 12 - 13,а тои на 18 ...
    аз съм на 15,той на 20 и сме заедно от почти 2 години.

Ми .. 4 най много 5
    Xlive 4 loveX
    <3 <3 <3

с моята приятелка разликата ни е 2 год и 2 месеца

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Най - много 8-9 години но лично аз съм почти на 21 а бившият ми е на 27

Голям фен
    4,5...зависи от възрастта на партньорите
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    В сърЦето мУ
    ми незнам кое е нормално и кое не моят приятел е на 26, а аз съм на 18 някой, но го приемат много добре, но важното е, че той ме кара да се чувствам истински щастлива и обичана...
    Обичам т3!!!

щом се обичате, не е важно на колко години сте
    аз например съм с 6 години по-малка от приятеля си, но това не ни пречи
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Враца
    Бе зависи... не може да се каже да речем, че нормалната разлика е 5 години, защото ако тя е на 12, а той на 17... това не е нормално Но ако тя е на 17, а той на 22... това си е екстра
    еlsy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В тези неща няма нормално и ненормално. Като цяло си зависи от възрастта. Едно е 5 години разлика, когато минавате 40, а съвсем различно, когато сте под 20.
    Значи големият 18 годишен мъж с е взел момиченце на 13....това не е нормално. Но не заради разликата, а заради ниската възраст на девойката.
    Иначе има щастливи семейства (един братовчед на майка ми например) с разлика 10 години в полза на жената, както и такива с разлика 16 в полза на мъжа.......шарен свят, хора-всякакви.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    щом се обичате, не е важно на колко години сте
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Напълно нормално е да са 5 години.Както всеки казва-любовта няма граници, но за мен тва не е така, защото верно няма, няма граници ама една от моя клас/10 клас съм/ ходи с 49 годишен е да няма граници, ама тва за мене е ПРЕКАЛЕНО!Иначе според мен нормално е да има разлика от о до най-много 6-7 години

Зависи от възрастта и на двамата.
    Примерно, ако тя е на 20, а той на 25-6-7 - е нормално.

Но тя да е на 13, а той на 20 - не е нормално.

Според зависи.

Но по принцип в живота вече като сте по-голоеми повече от 4-5 години ще е некомфортно понякога..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не е важно на колко си, важно е кво имаш в главата.....

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Но ако тя е на 17, а той на 22... това си е екстра
    Баш така сме с приятеля ми

Град
    sofiqqq
    хахах зависии например може разликата да е Момичето да е на 10г. а момчето на 14 (4 години не са много , но ето разликата е огромна в акъла) та ...... аз гледам да не е много голяма разликата щот съм си лапе още хаха абе 3 години нормално
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    По принцип годините не трябва да са определящи, но може би до 4-5г е нормално..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Не повече от 4..

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Бе зависи... не може да се каже да речем, че нормалната разлика е 5 години, защото ако тя е на 12, а той на 17... това не е нормално Но ако тя е на 17, а той на 22... това си е екстра
    Съгласна съм.
    Ако си на 12-3-4-5 - допустимата разлика за мене може да е най-много две години.
    Ако си на 16-7-8 - може и три, и четири : )

Казвам го като човек, който е ходил с доста по-възрастни от мене и да ви кажа... не е нормално И е желателно да не се занимавате с такива типове (по-големи от вас). Дори да са мили и добри, емоционалните ви желания се различават, да не говорим за физическите... Всеки иска различни неща, още повече че най-често се налага по-малкия във връзката (например 14 годишното момиче) да "надрасне" някак си възрастта си и да се примирява с някои определени поведения, които не й допадат, или да се налага тя да върши някои неща... каквото и да си говорим ние може да се развиваме доста добре физически, да приличаме на по-големи, но акъла ни е пубертетски и такъв ще си остане поне до 17 години И сме си дечковци. Това го установих чрез себе си и моя горчив опит с 19 годишни (1вото и 3тото ми гадже...) По-големите са по-улегнали, а аз искам лигава любов, непрестанно засвидетелстване на чувства, та дори драма ако щете + това съм наивна. Ама по това време (като ходех с тези младежи) си мислех че съм изключение, защото видиш ли съм по-умна от връстниците ми, притежавам интелект и интелигентност, но... това не стига, защото емоционалното съзряване става само и единствено с години и опит.
    Така че годините имат голямо значение. Айде всяка жаба да си знае... възрастта Казвам го от несполучлив опит с повече от един "батко".. И не искам никой да допуска такива грешки, защото боли.
    Втория ми "батко" не беше загорял мухльо като първия, а напротив, добър, нежен, мил, но годините си казваха думата..
    Връзките с голяма разлика са кофти и нямат дълготрайно бъдеще. Ако някой като мен е имал няколко такива знае за какво говоря..
    Просто компромисите са ужасно големи и всичко става безперспективно.
    И ако си курве и няма чувства между вас, няма да има проблем, НО! ако си здравомислещо момиче ще осъзнаваш че всичко което трябва да преглъщаш/правиш е агонизиращо и най-вече непосилно.
    Не можеш да накараш едно дете на 3 години да разсъждава като 5 годишно, както не можеш да накараш един тийн да гледа по-философски на нещата от живота... В тва се включва и да се държи като 18-9 годишен (на каквато възраст например е гаджето...), да е с емоционална зрялост за 19 годишен, след като капацитета му в момента си е тинейджърски и такъв ще си остане... независимо дали има интелект като за Айнщайн.
    Много пипкаво нещо са емоциите, психиката, душата на човека... Щадете ги. Иначе ще станете jghgh : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    До 40год. е добре.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Най-много 2 години ари до 3
    Но мисла друго зависи кво имаш в главата

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    За мен нормалната разлика е 2-3 години...
    Мразя някакви пикли(15-17) да ходят с дъртаци( от 30 нагоре)...
    Страшно ..ужасяващо и гнусно...ми изглежда...
    да наистина за любовта няма възрастови граници...ама...

ами аз съм на 14 гаджето ми е почти на 20 пък и няма значение от годините важното е да се обичате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си