- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подобаващо късане?
според мен каквото и да ти е извинението за "края",както и да го поднесеш,каквото и да направиш болка ще има...ВИНАГИ!
невъзможно е да кажеш на човека,който те обича безразборно,"това е края",защото дали ще го кажеш "мисля,че връзката ни неможе да просъществува и заедно може би нямаме бъдеще" или "не те обичам вече искам друг/а"
...боли...но винаги да го поднесеш под този начин е по-безболезнено от колкото да не сложиш край и да изневеряваш на човека до теб,колкото и изстинала да е любовта помежду ви!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
наистина както и да го направиш другия ще го заболи,но по скайп не е добър вариянт.. никак даже!
Според мен има подходящ начин,който да е по-малко болезнен.За всеки човек е специфичен,но разговорът очи в очи,със подходящото подробно обяснение може да свърши работа при всички.Все пак не е лошо да останеш приятел с този,с който дълго време си бил заедно.Дори и да не е било дълго време,пак е добре![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Аз току що скъсах по скайп !!! Но да ти кажа честно не ми пука много много!!! Каквото ти чувстваш!!!!![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Последната ми връзка... най-накрая скъсах с него зареди самата МЕН... а не да мисля как ще се почувства той и какво ще му е на него, а след това да мисля за себе си ...
За тва вече само за себе си ... др... лек ден;XX
white sensation![]()