.

Виж резултатите на анкетата: Можеш ли да скъсаш "подoбаващо"?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,както и да го направиш ще нараниш човека до себе си!

27 50,94%
  • Да,все пак това е края и може поне да отдадеш заслуженото на този, с когото се деляли радости и тревоги дълго време...

26 49,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Русе
    според мен каквото и да ти е извинението за "края",както и да го поднесеш,каквото и да направиш болка ще има...ВИНАГИ!
    невъзможно е да кажеш на човека,който те обича безразборно,"това е края",защото дали ще го кажеш "мисля,че връзката ни неможе да просъществува и заедно може би нямаме бъдеще" или "не те обичам вече искам друг/а"
    ...боли...но винаги да го поднесеш под този начин е по-безболезнено от колкото да не сложиш край и да изневеряваш на човека до теб,колкото и изстинала да е любовта помежду ви!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    в мазето ;dd
    наистина както и да го направиш другия ще го заболи,но по скайп не е добър вариянт.. никак даже!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А ако някой скъса с друг, защото не го обича?
    Това, че вече не обичаш някого не е извинение да се държиш невъзпитано. От малко уважение към човека ще бъдеш така добър да обясниш.
    Поне това е моето виждане.
    Попитах по повод на 1 изказване, че "ще обясниш, че все още го обичаш, но не може да сте заедно......." или нещо от този род. Е, ако вече не го обичаш?

Голям фен
    Според мен има подходящ начин,който да е по-малко болезнен.За всеки човек е специфичен,но разговорът очи в очи,със подходящото подробно обяснение може да свърши работа при всички.Все пак не е лошо да останеш приятел с този,с който дълго време си бил заедно.Дори и да не е било дълго време,пак е добре
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    lovech,Balgariq

и аз имам същия проблем

Аз току що скъсах по скайп !!! Но да ти кажа честно не ми пука много много!!! Каквото ти чувстваш!!!!

Безболезнена раздяла няма .. или единия ще го боли , или другия или и двамата .
    Въпреки това мисля, че ако и двамата са достатъчно зрели , за да прекратят връзката си по наистина ЗРЯЛ начин .. без караници, без обиди ... мисля , че това е подобаващо късане ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Последната ми връзка... най-накрая скъсах с него зареди самата МЕН... а не да мисля как ще се почувства той и какво ще му е на него, а след това да мисля за себе си ...
    За тва вече само за себе си ... др... лек ден ;XX

white sensation

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си