.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 204
    Аборта си е чисто убийство...но на тази възраст и и аз бих го направила....

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Забавно... Как поздравявате 17-годишното хлапе, направило аборт, за здравия му разум... Какво съчувствие? Кой я е карал да прави секс на 17? Те, законите, не са измислени, за да дефинират думата "педофилия".

Лично мнение: Щом си достатъчно голяма да правиш секс, трябва да си достатъчно голяма, за да си понесеш последствията и без мама да ти държи ръката.

Супер фен Аватара на miShle
    ^^ Ни мисля,че трябва да я упрекваш.Тъй като всичко се случва. Няма сто процентово сигурен секс. Какви последици да понесе,след като на 17 какъв живот би могла да му осигури на това дете?!? Пък и не е нейна вината,че презерватива се е скъсал,нито пък,че приятелят и е свършил в нея. Просто ние момичетата винаги обираме последиците.

И бтв на 17 е достатъчно голяма да прави секс.. Явно твоите разбирания са по-консервативни.. но за тази възраст секса е част от начина на живот. Какво искаш да се пази до сватбата ли .. .
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от miShle

И бтв на 17 е достатъчно голяма да прави секс.. Явно твоите разбирания са по-консервативни.. но за тази възраст секса е част от начина на живот. Какво искаш да се пази до сватбата ли .. .
    Мерси, мерси, досега не ми бяха казвали, че съм консервативна. Какво разбираш под "достатъчно голяма да прави секс"? Че има родители, които да й платят аборта и да й държат ръката ли? "Пазенето" до сватбата не е нещо, което подкрепям. Но й сексът с и между деца е против принципите ми. Но очевидно не е против твоите.

ПП: Сексът не може да е част от "начина на живот". Все пак основната му функция е репродуктивна. И абортът леко я обезсмисля. Това, че пишлеметата си мисля, че е яко да го правят, не означава, че не могат без него... Или?

a az pak izob6to ne ti sachuvstvam napravila si gre6ka i si si platila za neq tova 6te ti e urok za cql jivot

Голям фен
    тва е наистина гадно. а ако не е тайна как се казваш и на колко си?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tianiira
    a az pak izob6to ne ti sachuvstvam napravila si gre6ka i si si platila za neq tova 6te ti e urok za cql jivot
    Мда, обаче ако на теб се случи, ще видим ти как ще реагираш. И най-важното- дали ще мислиш така!

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Забавно... Как поздравявате 17-годишното хлапе, направило аборт, за здравия му разум... Какво съчувствие? Кой я е карал да прави секс на 17? Те, законите, не са измислени, за да дефинират думата "педофилия".
    А трябваше да го запази ли?! Да отрови живота на отрочето, като го захвърли в дом?! И още нещо- тя е от малкото здравомислещи пубери. Дори и мерки е взела, но не е нейна вината, че презервативът се е изхлузих и че Ескапел, вместо да предотврати бременността, я е запазил!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Schneeflocke, само да вметна, че педофилия е секс с лице под 14 години, а авторката е на 17. Не, че са много, но все пак какво да очакваме през 21-ви век? И тя е направила всичко като по учебник. Просто понякога стават такива неща. Аз съм на 23, ама като съм болна, майка ми стои до мен. Когато човек е слаб, има нужда от подкрепа и я търси при най-близките си.......

Лично мнение: Щом си достатъчно голяма да правиш секс, трябва да си достатъчно голяма, за да си понесеш последствията и без мама да ти държи ръката.
    НАУЧЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ СКАПАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА СИСТЕМА НА РБ! ПЕДОФИЛИЯ Е КОГАТО ПЪЛНОЛЕТЕН ПРАВИ СЕКС С МАЛОЛЕТНА. НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ БЪРКА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, ОСВЕН АКО НЕ СТАВА ДУМА ЗА 17 ГОДИШНА С 50 ГОДИШЕН!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    НАУЧЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ СКАПАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА СИСТЕМА НА РБ! ПЕДОФИЛИЯ Е КОГАТО ПЪЛНОЛЕТЕН ПРАВИ СЕКС С МАЛОЛЕТНА. НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ БЪРКА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, ОСВЕН АКО НЕ СТАВА ДУМА ЗА 17 ГОДИШНА С 50 ГОДИШЕН!
    Е, прависте/ке, каква е разликата между 50-годишен и 20-годишен според закона на РБ? Иначе си прав/а, че сексът със 17-годишни не е незаконен. Просто е безразсъден.

Кремче, на 23 ти можеш да си намериш работа на пълен работен ден и да се издържаш сама. На 17 е незаконно.

Май само аз мисля, че е ненормално 17-годишните да правят аборти. Не само заради парите. Те не са емоционално готови. А и винаги съществува риск да остане стерилна. Представяте ли си какво е да не можеш да имаш деца, защото сексът ти е бил начин на живот на 17? Но, не. Вие трябва да проявите съчувствие към нея, за да не излезете лошите какички. Ако тя беше 15-годишна циганка, силно се съмнявам, че щяхте да сте толкова разбиращи. Нооо, важен е урокът. Всички непълнолетни са свободни да правят секс, да забременяват и да правят аборт. Все пак вие ги подкрепяте в това начинание.

И какво, бебето ще й съсипе живота, а сексът го прави по-добър. Да, ама бебе без секс не става. Аз не я упреквам за аборта, а за това, че се е стигнало до там.

ПП: Помислете какво им е на родителите й. Гледаш го, храниш го, възпитаваш го и накрая се оказва, че не си го научил на най-важното.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тя е била наясно с риска! Има разлика! Дори се е пазила /с презерватив/! Не е разчитала на това, че й е "свършило", не е разчитала на прекъснат полов акт, не си е пъхала аспирин във влагалището и всякакви подобни дивотии!

П.С. В тази връзка предлагам да се внесе закон всеки, който е учащ /ученик, студент/ и всеки, който няма подписан трудов договор, да не може да прави секс!
    Така ще сте сигурни, че всеки, който води полов живот, ще може да си понесе последствията!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Imala e 2 izbora. Izbrala e ediniq ot tqx , spored men po - dobriq. Vse pak ako be6e rodila deteto tq trqbva6e da go vuzpita i da go napravi 4ovek kakuvto nqma6e da stane ako go be6e rodila sega . Ili pone tova e po veroqtnoto . Kato vi gledam vi e mnnogo lesno da q sudite taka otstrani ot va6ata gleddna to4ka ... q se zamislite - ami ako bqxte vie ?
    Ot mene evala na momi4eto za smelosta . Mnogo malko ot vas , koito sega q sudite , 6tqha da se spravqt .
    Suveta mi kum teb e da se uspokoi6 i da se pogriji6 ti samata da izgradi6 li4nosta si i da stane6 doistoen 4ovek , a posle 6te ima svoieto smesistvo Vse pak - jivota e pred teb (:
    phah

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Тя е била наясно с риска! Има разлика! Дори се е пазила /с презерватив/! Не е разчитала на това, че й е "свършило", не е разчитала на прекъснат полов акт, не си е пъхала аспирин във влагалището и всякакви подобни дивотии!

П.С. В тази връзка предлагам да се внесе закон всеки, който е учащ /ученик, студент/ и всеки, който няма подписан трудов договор, да не може да прави секс!
    Така ще сте сигурни, че всеки, който води полов живот, ще може да си понесе последствията!
    Сестра ми работи на трудов договор от 2 години и нещо, а е на 31.......горката, до 29 без секс да е умряла завалийката.......

И при все, че се е пазила, е пила и Ескапеле.......простопоняког имаш лош късмет.

А иначе аз съм за това секс да се прави, когато си готов да поемеш всяко едно последствие. лично аз съм започнала след 20. Не, че съм имала пари и съм можела да си го гледам, но все пак съм била на 20 с мъж на 20. сега като работя какво? Получавам 352 лв месечно и 11 лв за храна. сега се очакват малко лекторски(около 30-тина лева), някой друг час дето съм замествала и пари за това, че съм била квестор. Я взема този месец 400 лв, я-не. Мога ли с тези пари да гледам бебе?

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Сестра ми работи на трудов договор от 2 години и нещо, а е на 31.......горката, до 29 без секс да е умряла завалийката.......

И при все, че се е пазила, е пила и Ескапеле.......простопоняког имаш лош късмет.

А иначе аз съм за това секс да се прави, когато си готов да поемеш всяко едно последствие. лично аз съм започнала след 20. Не, че съм имала пари и съм можела да си го гледам, но все пак съм била на 20 с мъж на 20. сега като работя какво? Получавам 352 лв месечно и 11 лв за храна. сега се очакват малко лекторски(около 30-тина лева), някой друг час дето съм замествала и пари за това, че съм била квестор. Я взема този месец 400 лв, я-не. Мога ли с тези пари да гледам бебе?
    Както вече отбелязах, не говоря само за парите. Ти мислиш ли, че едно 17-годишно дете е готово за аборт? Че това е нещо нормално на тази възраст?

ПП: Липсваха ми споровете с теб

Цитирай Първоначално написано от Escarina
    Интересно как хората нападат независимо от това дали имат право. Интересно е и как с вярата в една кауза са способни да изгубят и цялата си човечност. Всищност познавам семейства които съществуват единствено заради децата си. И гледката не е приятна. Бих предпочела да не се раждам, от колкото да растна без да имам пари за хляб и еженевието ми да е да слушам как родителите ми се карат за това, че слънцето грее по-силно от колкото му се иска на единия. Някой някога да се замислял, че след раждането има доста по-кофти неща от аборта? Хората не напразно са казали, че смъртта е по-малко наказание. Но важното е да се скача в спора с двата крака, чъпреки че доста малко от вас осъзнават какви последствия могат да се появят след едно нежелано дете. Я се скрийте.
    Abe pravilno vie kvo iskate da rodi i da go ostavi v dom za deca li ili to da se 4ystva nelovko sled vreme ,4e razli4kata s maika mu e malka i ,4e e otxvarlqno po dobre taka da e obito rpedi da e razbralo ... I vse pak ne ydobrqvam tova ,4e ne se e pazila i e otnela tozi jivot , koito ne e bil iskan

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Мъчно ми е, че ти е кофти, но ако говоря за себе си, аз никога, ама никога не бих направила аборт. Дори да бях на твоята възраст, пак не бих го направила. Майка ми щеше да ме подкрепи и щеше да ми помогне и нямаше да остана без реализация. За мен абортът е акт на най-висш егоизъм, да не говорим, че си е чиста проба убийство.

Разбира се, никой няма право да съди другите...така си решила- направила си го. Но съм сигурна, че след години ще съжаляваш.
    i za6to re6i,4e temata e "za i protiv aborta"???nikoi ne te pita v slu4aq ti kak bi postupila,nali?!?!?!?

Както вече отбелязах, не говоря само за парите. Ти мислиш ли, че едно 17-годишно дете е готово за аборт? Че това е нещо нормално на тази възраст?

Но и за дете не е, нали така? Чисто и просто, ако ще на 25 да си, не взимаш ли добри пари, за да осигуриш на това дете поне един НОРМАЛЕН живот, то просто е най-добре да се направи аборт. А да не говорим за психическа нагласа на 17 години с дете. В случая няма особена разлика. И на 20+ години пак не е готово тялото за аборт. При всяка възраст може да се остане без деца след него. И на колкото и години да си, пак се случват такива неща. Скъсан презерватив, хапчета, изписани от некадърен гинеколог, които на теб не ти действат особено, неуспешен прием на хапче за спешна контрацепция. На 17 не си чак толкова малък за секс, по мои наблюдения има такива, които знаят какво да правят. Най-малкото, това са вече почти пълнолетни хора и ако до 17 годишна възраст не им е дошъл акъла, то не знам какви родители има. А на авторката на темата не бих казала, че е безотговорна, тя е взела най-правилното решение според ситуацията.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    София
    Виж сега ако си толкова силна за колкото се представяш значи можеш да осъществиш мечтите си и с дете също така мисля че на 17 вече си голям човек които може да се грижи за себеси предполагам? защото аз бях на 16 когато започнах да живея сама и да се грижа за себеси сищо така и за мъжа до себеси! И аз съм на мнението че на 17 е рано за деца но след като се е случило и си бременна не мисля че трябва да отнемаш човешки живот МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ НЯМАШ ПРАВО НА ТОВА! Не е важно в 2 или 8 месец си въпроса е че в теб има живот също така това дете не е било само твое! Най малкото е трябвало заедно да решите с приятеля ти какво да правите.... Пффф абе не знам живота си е твой не искам да те упреква за направеното но за мен това не е редно да найстина пазили сте се и е станало нежелано но все пак.... това е било малко детенце част от теб не знам как си могла да направиш това. Айде успех ти пожелава оправяй се и дано не ти се случва това отново и ако се случи замисли се какво правиш........

П.С. Найстина ме разчуства не написаното ти а това че е отнет човешки живот........

Град
    София
    Аз ако бях на нейно място щях да направя аборт без да ми мигне окотооооооо......

Мда, обаче ако на теб се случи, ще видим ти как ще реагираш. И най-важното- дали ще мислиш така!

А трябваше да го запази ли?! Да отрови живота на отрочето, като го захвърли в дом?! И още нещо- тя е от малкото здравомислещи пубери. Дори и мерки е взела, но не е нейна вината, че презервативът се е изхлузих и че Ескапел, вместо да предотврати бременността, я е запазил!
    az za smetka na neq imam glava na ramenata i moga da razsajdavam

6tom e gotova da se 4uka na tazi vazrast e zapoznata i s posledicite

Искам да поздравя момичето за цялата смелост ,която и е била нужна да напише това,да сподели случващото се с родителите си и да чете тъпите коментари на хорица ,които надали са попадали в такава ситуация.Напълно те подкрепям за това ,че си решила да махнеш детето.Ти самата още си дете,а едно дете не би било в състояние да отгледа и възпита едно дете.Децата не са само сладки гукания,те искат грижи,много пари и внимание.След време ,когато станат на 17 18 ще имат нужда от съвет ,а как тя би могла да им го даде ,когато на 17 вече е дундуркала бебе и не е имала време да живее като другите.Една моя приятелка забременя на 15 и реши да задържи детето само заради момчето от което беше бременна,той заплаши ,че ще я съди ,ако реши да го махне.Тя го запази,сега с бащата живеят заедно,тя е 17 ,не съм сигурна дали още има чувства между тях ,но и двамата гледат детето с помоща на родителите си,а а момчето се отказа от мечтата си да следва ,за да може да работи.Сега работи на една мижава заплатка,която не стига дори за наем.От както роди ,не сме ги видяли да излизат както преди,да седнат в кафене или да отидят на клуб,защото нямат пари,цепят всяка стотинка ,за да може да свързват двата края.Двамата похабиха потенциала си,замислете си всички вие,които се кълнете ,че не бихте го направили,щяхте ли да дадете живот на това дете и да го обречете на живот на мижави заплати и родители без образование,озлобени ,че заради него ,не са могли да живеят като връсниците си?Не ми се вярва.
    Ето още един пример.Сестра ми,която обожава децата ,забременя от приятеля си на 23 годишна възраст,но тя също не беше готова за дете,за сватба и отделяне от мама и татко.Когато разбра ,че е бременна изпадна в депресия,предтояха и държавни изпити и още следване,тя знаеше ,че не може да си позволи да има дете.Искаше да направи аборт,но хората ,които я разобедиха бяха баща ми и приятеля и.Те и показаха ,че ще са зад нея .Не бяха готови за брак ,но се ожениха ,щастливи са,мъжът и беше 6 месеца в Афганистан ,за да спечели пари ,за да гледат детето.
    Та имах предвид ,че независимо на колко си ,когато не го очакваш и не со готов за дете имаш цялото право да го махнеш,защото това си е твоето тяло и само ти имаш върховното право да решаваш ,дали ще го подложиш на девет месеца метаморфози или не

Wanting, needing, waiting
    For you to justify my love
    Hoping, praying
    For you to justify my love

az za smetka na neq imam glava na ramenata i moga da razsajdavam
    Случайно да знаеш, че презервативите се късат, хапчетата понякога не действат, а спешната контрацепция не винаги помага?
    ~

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    П.П.2. До 3тия месец ембрионът е неоформен и прилича максимум на попова лъжичка,следователно няма как да се прецени дали това е "човешко същество".
    http://www.ehd.org/prenatal-images.p...cell=6#content
    http://www.pregnancy.org/pregnancy/f...velopment1.php

Не мисля че прилича на попова лъжичка..
    Освен това от петата седмица вече има пулс така че смятай...

Въпреки това подкрепям авторката. Ако не иска бебе и не се чувства готова за това по-добре да не ражда. Все пак то не е само да родиш детето. Нали трябва да го възпитаваш. Не всеки е готов на 17 да поеме отговорност за друго човешко същество.
    Дано се оправиш скоро мила и недей да се самообвиняваш твърде много
    az napravix abort v 11 sedmica, s vakyym i po ne znaini pri4ini lekarq ne be yspql da maxne bebeto, sled 2 dni to se maxna samo, s 2 dymi minax prez yjasa da go vidq. be6e oformeno, ima6e si o4i, ysta, dori zabi, krainicite bqxa nai-slabo oformeni. ne kazvam 4e prili4a6e na novorodeno v 11ta sedmica, ne, no ne prili4a i na popova laji4ka, be6e 4ove6ko sa6testvo.

Град
    Между краката на майка ти

Tи на 17 годишните деца ли им викаш бе Не казвам че са възрастни ама чак пък да ги зимате за деца
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си