- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера направих аборт
защото тоя проблем не е от миналата година, този аборт не е първия и последния, който се е случил тогава. и сега има момичета, който вчера, днес или утре преживяват същото. мисля, че такива теми са много полезни за тях и трябва да се продължава писането на постове в тях.Първоначално написано от sKa73r4o93
Не обвинявай само себе си, все пак не си го направила само ти!
Стискам палци за напред \/
И аз мисля така.. Принципно също съм против аборта но понякога се налага.. Айде - станала е белята, не е внимавала но ако го задържи много неща ще се променят. Не е мислила, била е глупава и се стига до аборт. Само не мога да разбера защо е нужно да се случват такива ужасни неща за да се замислят колко малко струва да сложиш един презерватив и колко много грижи и притеснения спестява той...Първоначално написано от iiirish
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Доколкото си спомням момичето беше казало,че са го правили с презерватив.Първоначално написано от monincetyyy
![]()
Не съм разбрала за че са използвали презерватив. Ако е така извинявам се!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Трябва да порастнеш за толкова малко време..страх те е да излезеш на вън,защото само да си подадеш главата и хората започват да те "убиват" с думи...В един такъв момент останеш ли сам,трудно можеш да продължиш напред..Случи ми се племенницата на приятеля ми ни доиде да гости и родителите и искаха да отидат до някъде и аз и приятеля ми я бавехме...В неговите очи виждах ,че и него го боли от това,което стана,когато ми я даде на мен ,очите ми се пълнеха със сълзи...Когато я оставих да спи веднага изтичах в градината,седнах и започнах да плача...чувствах се толкова виновна,толкова не болеше и боли всеки ден...Сега не съм с приятеля ми ,разделихме се ,страх ме е ,че ше остана сама ,защото мн хора не приемат аборта и само знайте 1-не е лесно...![]()
кво ти пречеше да го родиш това дете , и това доколкото разбрах майката е искала да го направишвъзможно най-глуповото решение
Ако говориш за мен,мога само да ти кажа,че едно момиче на 14 години,което не може дори за себе си да се грижи,няма как да гледа бебе.на вцичкото отгоре кой знае дали щях да уживея,щото тва да родиш не е лесно нещо!Аз знаех,че няма да му е добре на детето,затова предприех това действие!Ж продължение на дълго време хората ме обивдаха и ме правеха на нищо...Нямаш си и на представа колко ме е боляло и колко ме боли всеки ден!За това ако искаш да ме обиждаш,давай!Понесох много,това е нищо спрямо товва което преживах!Но поне се замисли как аз се чувствам или момичетата,които са минали през същото!Понякога трябва да се поставиш на мястото на другите...Първоначално написано от Sportul
съчувствам ти за проблема ,но не говорех за теб а за авторката на темата , ти си била на 14 а тя на 17 , аз ако бях на твое място щах да го родя , тези млади майки които умират след раждане със сигурност са имали проблем преди забременяване , а и не се знае ако ти се прецакат органите след аборт няма да имаш деца ли?Първоначално написано от GabzZz
това е мое мнение , без спорове ако обичате!
Как какво и пречеше?! ОМГ...Първоначално написано от Sportul
Я чакайте малко ... А бе много сте ми сложни ... Някой пише нещо във форума - че е скъсал презерватив , че са го правили без и т.н. и вие се мятате като глутница вълци на овца ... Няколко познати и вече банални фрази "А бе вие у ред ли сте бе , без презерватив" , "Никога не го правете без презерватив, ако трябва цял живот ще е така!" , "А бе да си мислила" "Няма никакво секс образование и тръгнала секс да прави" и т.н. сега не ми се изваждат.Но същевременно ВСИЧКИ сте против абортите и искате всеки да задържи детето... Извинявайте , но не всички имат възможността , не съдете по себе сиА и технически погледнато за 1-2 месеца още не е дете ... А и нито презервативите и другите контрацептиви не дават 100% гаранция... Случват се гафовете , но все пак... Не е ли по-добре да направи аборт от колкото цял живот да я разправят как на 16-17-18 и си е прецакала живота
А и сега така говорите , ама ако стане гафа ... На секундата към болницата![]()
Станислава
Гадно, да. Мен ме беше страх като правих, незнам защо. Но след това изпитвах само облекчение
Това е ужасно! Аз също имам приятелки, които са правили аборт и не мога да си представя колко ви е гадно. По принцип съм против аборта, но понякога наистина си трябва... Хубаво е, че си казала на майка си, а не си решила, като повечето, че можеш да се оправиш и сама, и да си прецакаш здравето.![]()
otsega natatyka pravi sex samo bez prezervativi i karai priqtelq ti da svyr6va po 4esto v teb za da nqma takiva posledici... no vse pak na vsekigo moje da se slu4i taka 4e priemi moite saboleznovaniq za zagubenoto dete ... btw momi4e ili mom4e be6e?
хах като почнете с тея загубени деца![]()
+1Първоначално написано от Ufff
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Какъв ти егоизъм, бе, жена?!? Какъв е смисъла да дадеш живот, когато той отнема твоя собствен?!?Първоначално написано от sexita
Освен това, не мисля че направи добра реклама на майка си...
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Когато съм се родил майка ми скоро е навършила 18, а баща ми 20, но това не им е попречило да завършат висше, да се реализират професионално и да ме възпитат добре. Ако някой има цел може да я постигне независимо от обстоятелствата, а не да си търси оправдания![]()
Tова,че родителите на 3ма души са имали този късмет,не значи,че цялото човечество трябва да им следва примера.Не може да решавате кое е правилно и кое не.Майката и бащата на детето решават,а не сополивци в някакъв форум.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
със сигорност ти е олекнало само защото си споделила с ваще,колкото за аборта ами немога да кажа нищо просто ти след някоя друга година ще разбереш за добро или лошо си го направила.
И все пак това е бил един много голям кошмар от който си се сабудила браво на теб.
времената са били други, когато майките са ви раждали на по 20, айде моля ви се. повечето хора хич не съжаляват след аборт да ви кажа, тва си е сериозно решение за което всеки знае сам за себе си
не можете да искате от едно момиче на 17 да успее да завърши 12 клас , да учи за висше и да има да гледа едно детенце .... ще трябва адски много да разчита на родителите си ... а за да се гледа едно бебе трябват доста пари а тя в момента няма много от къде да си ги набави за това изцяло зависи от родителите си а те могат на нямат възможността да и ги дадът! Всеки прави избора сам за себе си това че нечия майка е направила гафа на 16-17-18 си е неин проблем това не е нормално.В днешни дни за да гледаш едно дете и да му дадеш стабилно бъдеще трябва да си поне на 25-26 да имаш висше и да си си намерил добра работа .Не нападайте момичето за дето не е искало да даде нестабилно бъщеше на детето си !
Според мен момичето е постъпило напълно правилно,но както беше споменато в някое от горните мнения от какво значение е този форум?Не казвам,че е безполезен,но нищо няма да реши![]()
А по темата ... ако си на 19-20(или нагоре) И да си стигнала до този момент,ако не си готова за бебе ... няма какво да се чудиш дали да правиш аборт ... Браво за дето намираш сили да пишешПожелавам ти да нямаш втора такава или подобна случка
![]()
Got me feeling like extaZy...