.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 204 от общо 204
    кой сте вие че да я упреквате ? какво право имате ? поставете се на нейно място аз лично бих постъпила по същия начин а и както виждам авторката е доста силен човек.Мацка само мога да ти кажа евала наистина едно голямо евала за всичките тези помий през който си минала и си издържала.Не орбъщай внимание на тези във форума който те упрекват защото те не са го преживели а и не се опитват поне мъничко да те разберат и още веднъж ще ти кажа ЕВАЛА просто се прекланям пред смелостта ти...
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Мъчно ми е, че ти е кофти, но ако говоря за себе си, аз никога, ама никога не бих направила аборт. Дори да бях на твоята възраст, пак не бих го направила. Майка ми щеше да ме подкрепи и щеше да ми помогне и нямаше да остана без реализация. За мен абортът е акт на най-висш егоизъм, да не говорим, че си е чиста проба убийство.

Разбира се, никой няма право да съди другите...така си решила- направила си го. Но съм сигурна, че след години ще съжаляваш.
    +1

Град
    Момини Цици
    Браво добре си постъпила,повечето пихме постъпили по същия начин
    Благодаря, че сподели всичко това с нас.. за мен е много важна и ценна тази информация,защото знаеш ли утре какво може да ми се случи(да чукна на дърво) отначало като четох всички тези обяснения за това през което си минала.. ми се стори малко тъпо и безсмислено, но ся като се замисля това инфо е нужно на всяко момиче,което води редовен полов живот
    Благодаря, да се възтановяваш по-бързо

темата е депресиращо стара
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си