Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
НАУЧЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ СКАПАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛНА СИСТЕМА НА РБ! ПЕДОФИЛИЯ Е КОГАТО ПЪЛНОЛЕТЕН ПРАВИ СЕКС С МАЛОЛЕТНА. НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ БЪРКА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ, ОСВЕН АКО НЕ СТАВА ДУМА ЗА 17 ГОДИШНА С 50 ГОДИШЕН!
Е, прависте/ке, каква е разликата между 50-годишен и 20-годишен според закона на РБ? Иначе си прав/а, че сексът със 17-годишни не е незаконен. Просто е безразсъден.

Кремче, на 23 ти можеш да си намериш работа на пълен работен ден и да се издържаш сама. На 17 е незаконно.

Май само аз мисля, че е ненормално 17-годишните да правят аборти. Не само заради парите. Те не са емоционално готови. А и винаги съществува риск да остане стерилна. Представяте ли си какво е да не можеш да имаш деца, защото сексът ти е бил начин на живот на 17? Но, не. Вие трябва да проявите съчувствие към нея, за да не излезете лошите какички. Ако тя беше 15-годишна циганка, силно се съмнявам, че щяхте да сте толкова разбиращи. Нооо, важен е урокът. Всички непълнолетни са свободни да правят секс, да забременяват и да правят аборт. Все пак вие ги подкрепяте в това начинание.

И какво, бебето ще й съсипе живота, а сексът го прави по-добър. Да, ама бебе без секс не става. Аз не я упреквам за аборта, а за това, че се е стигнало до там.

ПП: Помислете какво им е на родителите й. Гледаш го, храниш го, възпитаваш го и накрая се оказва, че не си го научил на най-важното.