.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Жълти нокти...помощ

Така ,значи ноктите ми са жълти,не е от мръсотия или нещо такова ,защото има и по месото ми.Взех да се притеснявам вече ,защото стоях много дълго време лакирана,само си го махах като се олющи посл е пак веднага слагах,мислех,4е е така от лакочистителя,но напоследък не се лакирам,за да видя дали е от това и още са ми жълти.Дайте съвет,че ме е страх вече.От какво може да е,от липса на витамини ли ,ддз.Да ходя ли на лекар?

спри да се лакирваш и си мажи ноктите с йод
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

ако си пушач може и от това да е ... намали цигарите или най-добре се опитай да ги спреш,нищо добро не получаваш от тях.а ако не пушиш по добре иди на дерматолог за свое успокоение ...

Ти си като баба ми бе Xa...

При нея беше от гъбички по ноктите. Възможно е и да е от липса на витамини, ако не е от цигари...

Пробвай да си намериш мехлем с прополис. Ако не намериш готов, по поръчка ще ти направят. Възстановява и подхранва ноктите много добре.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Според мен е заради постоянното лакиране. Не ги лакирай поне 2-3 седмици и ги мажи с парченце лимон и ще се оправят

Благодаря на всички за съветите,много ме успокоихте .Не пуша!

И аз мисля че е от лака щото и при мен се получава така ама аз пак са лакирвам

Опитай масло за нокти на Икаров.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си