- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми идея...СПЕШНО!!!
първо,се извинявам че това не е най-подходящие раздел за тая тема обаче виждам,че е един от най посещаваните,а наистина спешно ми трябва съвет
ДОВЕЧЕРА имам среща с едно момче,което нашите не познават,а и да се го познаваха нямаше да им хареса особено...значи искам мнения за това какво да им кажа за да ме пуснат да изляза???
Каби им, че ще излизаш с приятелки от бившия клас на кафе и каж, че не си ги виждала от много време и, че вече си си оговорила среща с тях и си им обещала-така би трбявало да те пусне![]()
Или кажи мамо еи тука с една моя приятелка ще ходим да си избира телефон и ме извика че имам много хубав вкус и да и помогна
аз също съм за този вариантПървоначално написано от foreverr
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Като излизаш питаш мама и тате, а ще ходиш на среща?
защо трябва да ги лъже?! Кажи,че ще излизаш с момче,те като не го познават откъде ще разберат,че не го харесват,пък и ти с вкуса на вашите ли се съобразяваш![]()
ами нали все пак трябва да им кажа къде отивам....да не се притесняват и т.н.Първоначално написано от PiruBloodz
И аз съм за варианта със стари приятелки на кафе ;ppp
най-щастливата :PpP
Първоначално написано от jeni92_abc
ок, кажи им че излизаш с приятелка и готово .. както толкова мислене му ударихте![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+++Първоначално написано от Jumbie483
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Казваш, че си с приятелки. Аз така казвам на баща ми.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Тръгнала си на среща а и лъжа не си си измислила.На кафе с приятелки и готово или на разходка![]()
![]()
проблем ли имаш с това?Първоначално написано от PiruBloodz
тва че пита родителите си доказва само, че се интересуват от дъщеря си, а тя е сто пъти по-отговорна от момичетата, които излизат когато си поискат без да казват дали въобще ще се приберат тая вечер и после пускат разни теми от рода на "правихме само орален секс, може ли да съм бременна?"
oy boje i za tva napisa tema?.....
Emi kazva6 :
- Mamo, tate izlizam s edna priqtelka na kafe da piem po edna kola, sprite 7up i si4kite tam variacii 6te se v1rna sled ... 4asa. Imam telefon , pari , GSM, spokoino.
pri men deistva![]()
+1Първоначално написано от xxxSnowflakexxx
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
да ти имам проблема.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Може да пробваш с нещо от сорта на "отивам у приятелка на гости .. ще си дойда в **** часа" и да я информираш ако звънят да каже че си до тоалетна и после ще им звъннешот личен опит
![]()
ili 4e otiva6 na gosti na priqtelka.za6toto e skusala s gadjeto si i e mn raztroena i ima nujda ot teb
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
кажи им че ще излезнеш с някоя приятелка на кафе и така и ще се прибереш после![]()
kazva6 4e otiva6 da spi6 v priqtelka i gotovo i ne zabravq6 da predupredi6 ?ta priqtelka da kage na va6te ako slu4aino se obadqt 4e si pri neq i si suvsem 4itava