- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Ti 6to pi6e6 na BG? (think)"
Ето това съобщение получих в скайп точно преди две минути. Интересно. Защо ли пиша на български, аджеба? Може би защото съм българка, хм.![]()
Да ги ебааа, е такива най-много ги мразя, пишат ми по възможно най-увъртяния начин, на латиница, неграмотно, нечетливо, И МЕ ПИТАТ ЗАЩО ПИША НА БЪЛГАРСКИ!!!![]()
![]()
Е, не, не, не.... Накъде е тръгнала държавата, по дяволите?!?! (Реторичен въпрос, дам.)
Просто оставам безмълвна.
П.П. Няма нужда да ми казвате колко тъпа ми била темата, просто се замислих, и-ТАДАМ.
Един път ме питаха "Офффф, и ти ли пишеш на кирилица"..
Не е моя работа, но ние всички пишем на български =)))) отделен е въпроса кой пише на латиница, и кой пише на кирилица.
Vuv foruma pisha na latinica zashtoto ako napisha neshto na BG vednaga 6te se poqvqt komentari ot roda na "kolko si negramotna","tuk se pishe i kratko",tam se pishe edi kvo siZa tva i veche ne pisha na BG.
Първоначално написано от pipilona
i az
По-добре да те питат що пишеш неграмотно,отколкото да пишеш на латиница и да ни вадиш очите ... И като се заяждаш и с теб ще се заяждат,на мен никой никога не ми е правил забележка за неграмотност,душо...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да, то защото когато пишеш на латиница, ще е по-грамотно, отколкото да пишеш на кирилица.Първоначално написано от pipilona
Izvinqvai,v latinicata ima li "i kratko" ima li "io",ima li "ergolqm","ermaluk"Първоначално написано от Bianca
Спокойно и така ви личи, че сте неграмотниПървоначално написано от AnnitoOo
![]()
Ти си ужасно тъпа, признавам те.Първоначално написано от pipilona
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Bianca
И по скайп ми викат `абе не пиши на БГ ,че така не мога те разбера`
![]()
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА
The forbidden fruit tastes the sweetest...
az sam si spokoina mai ti trqbva da izpysnesh parata ..Първоначално написано от JoeBanana
az sam si spokoina mai ti trqbva da izpysnesh parata ..Първоначално написано от JoeBanana
I ne e li istina tova,koeto kazah ????Първоначално написано от Bianca
Oooo Vie Bogove veliki , Bianca me prizna za tupa![]()
Латиницата разваля правописа.Синоним на латининица е английски, за който не знае.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аха ...Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Така е!Първоначално написано от TheMaggie
Не съм писала досега на латиница в този форум и нямам намерение да пиша. Аз съм БЪЛГАРКА и пиша на БЪЛГАРСКИ мааму деба !
Аман от тъпанари дето си мислят, че е на мода да се пише само на латиница....![]()
П.П. Хора като pipilona да си спестят коментарите, че много се излагат ужас!!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не, не е истина. Щом смяташ, че трябва да пишеш на латиница, за да забулиш в мистерия неграмотността си, здраве да е.Първоначално написано от pipilona
![]()
Ami da taka smqtam,az pisha taka i ne smqtam,4e za vas e problemПървоначално написано от Bianca
![]()
Аз пък слагам много ехо като свиря на китара, за да си прикрия немърливото свирене. :Р Голям съм мърляч, убийте ме с камъни.
Смятам, та смятам, тук да не ти е час по математика? Не ме интересува какво смяташ, просто ти казвам колко много се излагаш в момента.Първоначално написано от pipilona
![]()
опз, бяха ме питали и ти ли пишеш на кирилица![]()
моя грешка![]()
В началото като си взех компа(преди около 2 години) и почнах да пиша на латиница. И имам чувството, че нивото ми на грамотност леко намаля, понеже като свикнеш да пишеш така и после вече почваш да се чудиш ама тая дума така ли се пишеше или иначе. И откъм 1 година пиша на кирилица и почти го нямам този проблем, рядко да допусна някоя правописна грешка![]()