Според Вас къде е най-добре да кандидатствам - в България и в чужбина? Какви специалности има и с какво се кандидатства? След като завърша вярно ли е, че първо трябва да започна в някаква кантора и след това да започная с моя собствена? Мерси предварително.![]()
Вие се насрахте вече с това право. Всеки втори се юрнал адвокат, юрист или нотариус да става.
Парите са добри там, но май те е страх от конкуренцията от многото кандидатиПървоначално написано от Bianca
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не исках мнение колко човека искат да кандидатстват за право, а нещата които съм написала. (:Първоначално написано от Bianca
Добре.![]()
Винаги е по-добре да кандидатстваш в чужбина, но това зависи до някаква степен от персоналните възможности.
Специално за правото имаше някакъв проблем с това, че като завършиш в дадена дръжава, а после искаш да практикуваш в друга, става сложно, защото законите са различни, затова има някакво Европейско право се води, но пък и с него знам, че има проблеми.
Въбще не съм запозната, просто ти пускам това като инфо да се разтърсиш в тази посока. Може и въобще да няма такъв проблем![]()
Мерси за насоката.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Първоначално написано от Christ
![]()
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
Боже, колко забавни хора имало по тоя свят, чакай да се посмея.Първоначално написано от Christ
![]()
Кривя метали, нещо смешно ли има в професията ми?Първоначално написано от assamsancho
![]()
Не, няма срамна или смешна професия. Ако не бяха такива като тебе за къде са такива като нас, и обратното.Първоначално написано от Christ
![]()
![]()
Първоначално написано от Christ
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз не сакам мерцедес, надявам се Голф-че тройка.Първоначално написано от Christ
Напред си с материала, май ще се местя в техникума по механотехника и аз да карам нещо по-фешън.
Първоначално написано от Bianca
![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
Благодаря, Raybeez.![]()
Когато знаеш българската история, и когато си имаш еня от българското творчество, си ЕГАТИ ТЪПОТО МРЪСНО ДОЛНО ПРАСЕ! Да ги еба тея, много са пропаднали, не мислиш ли?Първоначално написано от global
![]()
shadow4e e права.Специално за правото/към, което съм се насочила и аз/ ако завършиш в чужбина, оставаш там да работиш, защото законите ни са коренно различни.![]()
Принципно има и така нареченето Европейко право, което е общовалидно, но пък е тясна специалност.
При мен дилемата е доста голяма, защото принципно си обичам родината и не ми се иска да живея извън нея.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не претендирам, че съм напълно наясно със законите, а и още не ми е дошло времето затова.
И до колкото съм запозната-да различни са.
А това, че вече сме в ЕС, не означава, че са ни се уеднаквили законите.![]()
С едното зубрене се влиза Право.
Доста жалко.
Ти като хейтър ли се изживяваш? Against the system, er?Първоначално написано от global
В крайна сметка може и да не те кефи начинът, по който са написани учебниците и прочие, ама все пак ти не изразяваш неодобрение към учебния предмет, ти изразяваш неодобрение към САМОТО ИЗКУСТВО!
Нормално е да е така с дипломите и сертификатите, но да речем, че завършвам тази година право във Виена и искам да се върна обратно в България, тук няма да ми приемат дипломата, та все едно съм си губила времето през всички тези години, предназнечени за висше.Първоначално написано от Raybeez
Процеса на синхронизация, определено е изключително бавен, та докато се сработим в това отношение, докато започнем да действаме като едно голямо цяло, ще мине супер много време, ама айде, нека сме оптимисти.![]()