- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели няма.Всички са добри познати и просто познати
Малко е дълго ама...Оххх еми понеже вече няма на кой да си изливам душата ...ще го направя тук , защото повече просто неиздържам.Та преди повече от 1 година се сприятелих с едно момиче , за много кратко време станахме страшно близки.Всички ни викаха дупе и гащи , никой неможеше да си представи едната без другата.Тя е от доста богато семейство , но беше страшно земен човек , добра и много красива.Та една агенция за модели я викна.Това лято аз си отидох на Ловеч , защото щяхме да ходим двете заедно на море , и за да не згавя реших да стоя там докато не дойде време да тръгваме на море.През това време постепено контактите ни започнаха да намаляват , а преди това нон-стоп ако не сме заедно докато не заспим си говорехме по телефона.Та аз се върнах в сф за 2 дена в който се видяхме 1 път и нещо небеше както преди.Тя ми каза че нямало да има място в 2те коли с който щяли да ходят на море и да съм отишла с влака.Аз естествено отказах защото това е голямо разтояни пък и аз сама и отидох с наще.2 седмици не бяхме се чували , не се сдържах и и звънах ....Прибрахме се от морето аз и звънах да се видим .видяхме се за 30 час ,тя имаше ангажимент към агенцията за моделита както и да е обеща ми да ми звъне.2 дена нищо ...хах обадих и се и тя била наказана...Аз влязох в болница ...след операцията не ми се обади а ми казваше че нон-стоп ще е до мен (окей пмина ми ) Дойде да ме види на 3 ден от нищото (сън) обеща ми на другия ден да дойде - не дойде , не звънна.Аз ест пак звънях тя не ми дигаше.Една саученичка ми каза че я било марзяло да дойде
така ...... Изписаха ме обадих и се и тя ми каза че си била захвърлила телефона и за това не го дигнала окей каза ми че като се върне ще се видим , не се видяхме нито пък чухме . Ест на мен ми писна и и казах сичко.Вече ме гледа на кръв , надула се е (не го казвам просто защотто сме скарани , а всички го казват ) станала е кифла макар че ги мразеше само командва не идва на даскало .... и така де всички застанаха срещу мен .На мен ми адски гадно , липсва ми много. На рождения си ден и звънах да дойде в едно кафене защото бяха говорили че съм говорила зад гърба и както и да е , обеща ми да дойде чаках я два часа и тя не дойде макар 4е беше в отсрешното кафене ...Говорих с едно момиче и тя ми каза че просто няма смисъл да се тормозя , ма как като е така толкова много спомени , толкова много сме си помагали и сичко и сега тя е нищо от това което беше ... Мерси на тези които ме изтърпяха до края
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever