.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Стара любов....

моята история е много дълга миналата година ходех с едно момче и скъсахме обаче аз още го харесвам и веднъж с едно друго момче и още едно момиче избягахме от часове и отидохме на влаковата линия уж да се снимаме обаче после играхме на една игра и с това момче се получи така че трябваше да се целунем и хубаво нали после го потаха колко процента ме харева и тои каза 80% после мен ме попитаха дали го харесвам и аз казах да и той ме награби и ме целуна проблема е че аз му казах че искам пак да тръгнем тои каза че ще си помисли и след 2 дена каза на най добрата ми приятелка че не иска пак да повтаря нз си кфо и исках да попитам някои знае има ли начин да си го върна
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

само да попитам на колко сте?

после го питаха колко процента ме харева и тои каза 80%

No koment

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Детска градинааа Калина-Малинааа
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    после го питаха колко процента ме харева и тои каза 80%

No koment
    PWND
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Лапешка работа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

xaxxa detska rabota

na 15 sam a tfa sa procentite smisal takava beshe igrata na istinata procenti ili se osmelqvash zaa tfa ne se izrazih kato horata
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

az puk sum 99% sigurna 4e si na 12

emi 93 sam shtom mislish 4e sam na 12 men ne me gree

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami na4i nqma namerenie da tragva s teb,prosto te jelae,ostavi go
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си