- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Стара любов....
моята история е много дълга миналата година ходех с едно момче и скъсахме обаче аз още го харесвам и веднъж с едно друго момче и още едно момиче избягахме от часове и отидохме на влаковата линия уж да се снимаме обаче после играхме на една игра и с това момче се получи така че трябваше да се целунем и хубаво нали после го потаха колко процента ме харева и тои каза 80% после мен ме попитаха дали го харесвам и аз казах да и той ме награби и ме целуна проблема е че аз му казах че искам пак да тръгнем тои каза че ще си помисли и след 2 дена каза на най добрата ми приятелка че не иска пак да повтаря нз си кфо и исках да попитам някои знае има ли начин да си го върна![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
само да попитам на колко сте?![]()
Детска градинааа Калина-Малинааа![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
PWNDПървоначално написано от zelenooko_kote
![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
xaxxa detska rabota![]()
na 15 sam![]()
a tfa sa procentite smisal takava beshe igrata na istinata procenti ili se osmelqvash zaa tfa ne se izrazih kato horata
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
emi 93 sam shtom mislish 4e sam na 12 men ne me gree
ami na4i nqma namerenie da tragva s teb,prosto te jelae,ostavi go
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!