.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

1 Рикуест (режим)

Мм...Искам такъв лек режим за зимата...(сещате се няма как да бягам толкова мн..), а в лафката на даскало има само фафли, чипсове и банички ...(с по 10 вида от всяко..)...Не ща диета, а режим!Най-малко да си запазя поне теглото..Ако някой има идея
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Носиш си храна от вкъщи. Салата от зеле и моркови в малка кутийка с виличка, месо, сандвич с пълнозърнест хляб, нарязани плодове...такива неща.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Носиш си храна от вкъщи. Салата от зеле и моркови в малка кутийка с виличка, месо, сандвич с пълнозърнест хляб, нарязани плодове...такива неща.
    След като цялото училище яде суха храна на училище, ще бъде бая странно да си отворя нещо такова в междучасието ...
    Иначе идеята със сандвичите е добра, де
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    След като цялото училище яде суха храна на училище, ще бъде бая странно да си отворя нещо такова в междучасието ...
    Иначе идеята със сандвичите е добра, де
    На пръв поглед наистина е странно, но какво те интересува. Важното е да поддържаш фигурата и здравето си. Това би било доста трудно с чипсовете и вафлите в лавката.

аз си нося плод и сурови ядки или ако имам повече часове си правя сандвич от пълнозърнеста питка и пуешка шунка или пуешко филе и честно да ти кажа никой не ме гледа странно, даже и други правят така...а и може и кисело млекце да си купуваш от някой магазин до даскалото ти

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Да,наистина отначало може да се притесняваш да си носиш храна от вкъщи,но както казаха по-важно е да се грижиш за здравито си и фигурата си !Също така може и да накараш приятелките си и те да се погрижат за външния си вид като не се хранят само с нещата предлагани в училищната рафка-така хем всички ще хапвате вкусно и здравословон,хем няма да си сама

Съгласна съм с храната от вкъщи.Сандвич по твой избор или плод не е толкова странно да си носиш поне според мен
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Може пък,ако не ти се носи храна от вкъщи да си купуваш кофичка кисело мляко,примерно Активиа
    Суетата.Моят любим грях.

Ми така ще е..

Само не можах да разбера що всички ме взехте за момиче...Да не би е раздел само за жени?

Аз знам, че си момче. Е, как върви рикуест режима?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ми аз си нося 2 портокала и сандвич с пълнозърнест хляб и кашкавал и до 3 часа съм на даскало и не огладнявам.а иначе на даскало си взимам и допълнително мин.вода тъй че може да си прайш ограничения без да та интересува дали е странно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си